reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Nie wiem, bo dla mnie nie ma jakiegoś gatunku który byłby bee, w każdym znajdę coś dla siebie. U mnie to raczej uzależnione dużo jest od humoru. Byłam raz na takim konkursie dla kapal rockowych, metalowych oraz tych wszystkich pieniędzy i powiem że mega mi się podobało. Te gitary, normalnie ciary na plecach.
właśnie, ja na ten moment chyba też serio wszedzie znajdę coś dla siebie. Nawet niektóre disco polo potrafią mi wpaść w ucho xD

właśnie, ja na ten moment chyba też serio wszedzie znajdę coś dla siebie. Nawet niektóre disco polo potrafią mi wpaść w ucho xD
Oj nie, disco polo bym sama z własnej woli na słuchawkach nie puściła XD jak na weselu, to wiadomo- każdy zna tekst 😅
W podstawówce u nas nosiło się dzwony, szwedy i słuchało jeden osiem L, a za chwilę dody i virgin 😎 rozstrzał nieziemski 😂

Oj tak 😂 teraz w głowie mam mimo woli "ona działa na mnie jak...". Na początku tak mnie wkurzało, a później nucenie, aktualnie nawet czasem sama włączę 🙈

Ja bardzo lubię soundtracki z różnych filmów. Np The Greatest Showman albo Nietykalni. W aucie słucham radio bo nie robię długich tras wiec szkoda mi płacić za spotify bez reklam haha :D

1688586305458.png

Będąc dzieckiem słuchałam Pink Floyd, Led Zeppelin i Abby🤪 Tak mniej więcej. Mój luby ma fazy na różne rodzaje muzyki. Pamiętam, jak mieszkaliśmy z kolegą. Bywało tak, że kolega i luby słuchali disco polo, a ja zamknięta w pokoju chciałam walić głową w ścianę.
Mój tata uwielbia Bajm i Beatę Kozidrak XD jak się kiedyś zapytałam po kim ja mam gust muzyczny, to się wyjaśniło: mama wyciągnęła z szafy płyty queen’ów hits 2 bodajże 🥹🥹

reklama
Do góry