Ice41
Fanka BB :)
A ile masz lat, jeśli to nie tajemnica? Walczę też o 3.no ja mam dwoje nastolatków z bezproblemowych ciąż, a dopiero po czasie gdy zaczęłam się starać o 3 nagle takie kwiatki wyszły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile masz lat, jeśli to nie tajemnica? Walczę też o 3.no ja mam dwoje nastolatków z bezproblemowych ciąż, a dopiero po czasie gdy zaczęłam się starać o 3 nagle takie kwiatki wyszły
no to widzisz. Ja mam dwójkę normalnie donoszonych dzieci z bezproblemowych ciąż, a jednak po czasie widocznie ten PAI zaczął przeszkadzać i cztery poronienia za sobąDlatego , że bez problemu zaszłam w ciążę i urodziłam 2 dzieci. Powiedziała, że może raczej wtórna trombofilia czyli zespół antyfosfolipidowy. Ale i tak zrobiłam wszystko: zespół, trombolfilia, PaI , V-Leiden, MTHFR, cytokiny, gen F2 i F5, krzywa cukrowa, insulinowa, biospja endometrium z oceną mikrobiomu, kariotyp, tarczyca, ANA 1, 2 i 3, jeszcze tego było ale musiałabym pogrzebać w papierach.
35 w maju, ale ja wcześnie zaczęłamA ile masz lat, jeśli to nie tajemnica? Walczę też o 3.
A co na to dostałaś?no to widzisz. Ja mam dwójkę normalnie donoszonych dzieci z bezproblemowych ciąż, a jednak po czasie widocznie ten PAI zaczął przeszkadzać i cztery poronienia za sobą
Robiłam ale jeszcze nie mam wyników ..na raty wysyłają..No to wstepnie gratuluje i trzymam kciuki za przyrost. A proga robiłaś
dowiedziałam się o mutacji jak byłam 2dpo, od wtedy zaczęłam brać ACARD 150, 8dpo miałam pozytywny test i betę i wdrożyłam heparynę (clexane 0,4). Zawsze roniłam na wczesnym etapie zanim cokolwiek uwidaczniałam na USG, beta albo słabo przyrastała, albo były 2 dobre przyrosty i trzeci spadek. Teraz przyrosty super i uwidoczniony pęcherzyk ciążowy we wtorek. Dziś jestem 5+1A co na to dostałaś?
ja rozumiem
U zaraz będzie 3 lata starań więc jak kiedyś zajdę to będzie cud 100mln plemników a żaden chętny