reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Też tak mam , jak myślę, że jestem bogiem a potem zakwasy się ze mnie śmieją 3 dni po feralnym treningu 🤡😬😆😅🤣
ej no jak robiłam i skończyłam to myślę "coś za lekko" a teraz... :D ale ja nie mogę się przestawić na powiedzmy "siłowe" treningi (bo ja robię w domu, więc to są małe cieżary) bo mi się trenign kojarzy z zadyszką :D i nie ma zadyszki to mi coś nie pasuje :D

ej no jak robiłam i skończyłam to myślę "coś za lekko" a teraz... :D ale ja nie mogę się przestawić na powiedzmy "siłowe" treningi (bo ja robię w domu, więc to są małe cieżary) bo mi się trenign kojarzy z zadyszką :D i nie ma zadyszki to mi coś nie pasuje :D
Bo to tak się nie raz myśli, za mało za lekko, a potem nie można się ruszyć xD

reklama
Do góry