Bolilol
Fanka BB :)
Pomogło?Poszlam na spacer z przyjaciółka. Chciałam przewietrzyć głowę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomogło?Poszlam na spacer z przyjaciółka. Chciałam przewietrzyć głowę.
Ja zrobiłąm trening, ale wzięłam dużo kg jak na siebie i teraz wszystko mne boli xDCo tu taka cisza, wszyscy trzonują?
Trochę, na chwilę Chciałam jej w sumie powiedzieć o sytuacji, wie że się staramy, ale nie wie o stratach. Zrezygnowałam, bo się bałam ze sie rozkleję. To nie był ten moment.Pomogło?
Ja niestety nie, chociaż bardzo bym chciała, ale niestety czerwona komnataCo tu taka cisza, wszyscy trzonują?
Też tak mam , jak myślę, że jestem bogiem a potem zakwasy się ze mnie śmieją 3 dni po feralnym treninguJa zrobiłąm trening, ale wzięłam dużo kg jak na siebie i teraz wszystko mne boli xD
ej no jak robiłam i skończyłam to myślę "coś za lekko" a teraz... ale ja nie mogę się przestawić na powiedzmy "siłowe" treningi (bo ja robię w domu, więc to są małe cieżary) bo mi się trenign kojarzy z zadyszką i nie ma zadyszki to mi coś nie pasujeTeż tak mam , jak myślę, że jestem bogiem a potem zakwasy się ze mnie śmieją 3 dni po feralnym treningu
A Ty co tam?Co tu taka cisza, wszyscy trzonują?
Bo to tak się nie raz myśli, za mało za lekko, a potem nie można się ruszyć xDej no jak robiłam i skończyłam to myślę "coś za lekko" a teraz... ale ja nie mogę się przestawić na powiedzmy "siłowe" treningi (bo ja robię w domu, więc to są małe cieżary) bo mi się trenign kojarzy z zadyszką i nie ma zadyszki to mi coś nie pasuje
zobaczymy co będzie jutro...Bo to tak się nie raz myśli, za mało za lekko, a potem nie można się ruszyć xD
Oby nie było bardzo ciężkozobaczymy co będzie jutro...