93kora
Fanka BB :)
@olka11135 masz bete ? Czekam jak na swoją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@olka11135 masz bete ? Czekam jak na swoją
a czujesz już że coś jest na rzeczy czy trochę za wcześnie?Ostatnio była koło 16 więc nie spodziewam się wcześniej
No to jesteśmy w tej samej sytuacji z jednej strony ulga bo przynajmniej wiesz na czym stoisz a z drugiej załamka.Ten kwiecień jakiś taki smutny. Ja miałam testować dopiero w sobotę, a zaczęłam oczywiście już przedwczoraj. A tez bolało mnie podbrzusze, wyszły syfki przedokresowe, ale i tak musiałam codzień zobaczyć jedna kreskę żeby potem i tak nic sobie z tego nie zrobić i myśleć, że może jutro, może jeszcze za wczesnie. Dzisiaj tez jeszcze rano zrobiłam test, a po paru godzinach okres. Jakoś się nawet nie przygotowałam i nawet tamponów nie kupiłam na ten miesiąc
a czujesz już że coś jest na rzeczy czy trochę za wcześnie?
@olka11135 dzisiaj pierwsza beta czy już przyrost? Przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić tych kilku dni
Ja biorę krople Novalgin (Metamizol), z jakiegoś powodu tylko one pomagają jako tako, tabletki nie dosc ze nie działają tak dobrze to jeszcze mi czochrają żołądek. Oprócz tego przy aurze niestety leżenie w ciemnicy i rozmyślanie czym sobie na to zasłużyłam Ale niestety tak jak piszesz, ból nie znika całkiem, tylko jest stępionyDziewczyny, które miewają migrenę. Jak sobie radzicie jeśli ból nie przechodzi? Ja mam takie bóle raz na ruski rok, nawet nie wiem czy to migrena ale boli mnie głowa już dwa dni a lekki sprawiają jedynie, że ból jest mniejszy
Ooo wow trzymam kciukiW wtorek była 1.4