reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej dziewczyny :) Żeby nie było, że ja tylko smęcę, to Wam opowiem coś wesołego ;) Mąż już dawno temu zaklepał mi nurkowanie z rekinami na 29 kwietnia czyli jak sobie niedawno uświadomiłam dzień przewidywanej @. Mam nadzieję, że rekiny nie wyczują 🩸i mnie nie zeżrą 🤪

reklama
Hej dziewczyny :) Żeby nie było, że ja tylko smęcę, to Wam opowiem coś wesołego ;) Mąż już dawno temu zaklepał mi nurkowanie z rekinami na 29 kwietnia czyli jak sobie niedawno uświadomiłam dzień przewidywanej @. Mam nadzieję, że rekiny nie wyczują 🩸i mnie nie zeżrą 🤪
nie :D my nurkowalismy tez jak mialam okres i do tej pory jak przychodzi miesiaczka to mowimy ze rekiny nadchodza ;)

Kiedy zakończyłaś dyskusje, ale druga strona nie jest pogodzona z tym, że więcej osób zgadza się z Tobą i zakładasz fejkowe konta, ale jesteś mało kreatywna. 😂😂😂
Obiecuje, że to mój pierwszy i (przed😂)ostatni pasywno-agresywny post z mojej strony.
D45EB767-C30D-41C7-946F-85AC2C0CDA30.jpeg

Ostatnia edycja:
Nie :p byłam wczoraj. Generalnie uważałam, że jestem jakieś 6-8dpo więc głównie chciałam sprawdzić progesteron. Dorzuciłam betę. Progesteron przyszedł 8ng więc bez szału. Spodziewałam się więc negatywnej bety ... no i w sumie była negatywna 🤡 tyle że 1,4 - do tej pory w żadnym labie nie miałam tak by mieć równy wynik. Zawsze był oznaczony znakiem mniejszości. Ich normy mówią że poniżej 1 brak ciąży, a ciąża od 5,8 - więc mój wynik wskazywał a ciąże urojoną 😂
Idę jutro na powtórkę bety, ale skoro test złapał to chyba to jednak rośnie
Olka moje gratulacje 😁 Spokojnej i nudnej ciąży.
Miałam podobnie w swojej drugiej ciąży. Jakoś czułam, że się udało i poszłam zrobić betę jeszcze przed @. Beta wyszła 1,2 czyli niby brak ciąży a po jakimś czasie test wyszedł bladzioch pozytywny. Patrząc na moje przeboje z cyklami to miałam nosa 🤣

Ja pozdrawiam z innej wody: wanny. Czyli najskuteczniejszy środek przeciwbólowy na okres

Dziewczyny wracam z kolejnym pytaniem tylko to będzie z serii głupich więc mnie proszę nie zlinczujcie 🙈Brałyście kiedyś aromek bez konsultacji z lekarzem? Kiedyś dr w klinice zalecił mi go przed 2iui, teraz jestem w 1cyklu po drożności i zastanawiam się czy nie zwiększyć trochę swoich szans mimo że naturalnie występuje u mnie owu i pęcherzyki same pękają. Dziś mam 3dc i chciałam się zapytać dr ale nie odbiera a wizyte mam dopiero na chwile przed kolejnym okresem, zresztą na ostatniej wizycie powiedział że nie ma już pomysłów, wypisał tylko acard i wit E i kazał się zgłosić z pozytywną betą no ale przyszedł okres.. mam wrażenie że bez pomagaczy cykl będzie zmarnowany 🥺

reklama
Kiedy zakończyłaś dyskusje, ale druga strona nie jest pogodzona z tym, że więcej osób zgadza się z Tobą i zakładasz fejkowe konta, ale jesteś mało kreatywna. 😂😂😂
Obiecuje, że to mój pierwszy i ostatni pasywno-agresywny post z mojej strony.
Zobacz załącznik 1517821
Tylko pozazdrościć tej osobie rangi "problemów", skoro poświęca temu czas... 🙂

Do góry