nindziaa
Moderator
Czym się różni Miovelia Nac od Pro ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo mam to w zaleceniach od lekarza ale zdecydowałam ze jak się nie uda w tym cyklu to od następnego kupię.Czym się różni Miovelia Nac od Pro ?
Pro to inozytol plus jakieś inne suple, kwas foliowy, Wit D itp. Do brania przez cały cykl. NAC to chyba sam ten składnik NAC do brania kilka dni na początku cyklu, nie wiem dokładnie jaki ma wpływ na cykl, coś tam chyba pomaga przy owulacjiCzym się różni Miovelia Nac od Pro ?
ja brałam zwyczajny NAC w tabletkachNie wiem ja postawiłam na acc bo dla mnie jest okej
a ile jest dpo przypomnij prosze?Wgl , korci mnie żeby jechać i zrobić betę HCG , ale już sama niewiem.
Po owulacji będzie około 10 dni .