Avy
Fanka BB :)
To moja! Zostaw!Już prawie cały gar zjadłam .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja! Zostaw!Już prawie cały gar zjadłam .
Pośpiesz się to jeszcze mała miseczka będzie. Weź ze sobą coś dobrego .To moja! Zostaw!
Dzięki wiem, że minie, muszę to przeczekać. Ale chyba za dużo ciężarnych ostatnio wokół mnie, do tego pracuje w przedszkolu i po prostu mam fullaO nie i Ciebie dopadł ten paskudny nastrój. Mi pomaga myśl, ze to minie, bo zawsze z czasem jest troszkę lżej. Ściskam najmocniej
Trombofilię tylko prywatnie. Jeśli reszta jest ok to nie ma sensu żebyś robiła póki co resztę badań. Chyba, że inne dziewczyny coś dodadzą. Możliwe, że przytrafiło Ci się z tego względu o którym już pisałam i zaraz będziesz w szczęśliwej ciąży, czego Ci życzę z całego
wtf??? A gdzie grochówka
Ja z to nie moge doczekać się 7 dni po i od ovu do tego momentu czuję ekscytacje, a pesymizm zaczyna mnie dopadać gdy spada mi temperatura od 10 dni poKurcze laski złapałam jakiegoś takiego przedokresowego doła, że to masakra niby wiem, że okres dopiero w przyszły weekend, więc szanse jeszcze są ale taki pesymizm mnie dopadł, że mam ochotę leżeć i wyć. Strasznie ciężkie są te dni pomiędzy owulacją a okresem, ta niepewność dobija. Z żadnym cyklem nie wiązałam tyle nadziei co z tym i chyba dlatego mi tak odbija teraz
Twoje rolki zmobilizowały mnie do przeproszenia bieżni
Moj tez nie lubi i ja też je robię prawie tylko dla siebie, gdy wyjezdza. Lubię gorące chrupiące prosto z patelni i staram się nie liczyc ile ich pożeramJa dziś korzystałam! Mój mąż nie lubi placków ziemniaczanych, a ze pojechał do pracy na kilka dni to sobie zrobiłam placki i tak się objadłaaaaaam!!! a bąki mam takie soczysteeeeee… ze aż pies ucieka xD