reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama

Załączniki

• 86113B0D-2129-4B22-8561-0F7F226116C4.jpeg
    86113B0D-2129-4B22-8561-0F7F226116C4.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 99
O nie i Ciebie dopadł ten paskudny nastrój. Mi pomaga myśl, ze to minie, bo zawsze z czasem jest troszkę lżej. Ściskam najmocniej
Dzięki ❤️ wiem, że minie, muszę to przeczekać. Ale chyba za dużo ciężarnych ostatnio wokół mnie, do tego pracuje w przedszkolu i po prostu mam fulla 😏
Chyba najbardziej poprawia mi humor myśl o długiej majówce ! I tego się będę trzymać 😀

Trombofilię tylko prywatnie. Jeśli reszta jest ok to nie ma sensu żebyś robiła póki co resztę badań. Chyba, że inne dziewczyny coś dodadzą. Możliwe, że przytrafiło Ci się z tego względu o którym już pisałam i zaraz będziesz w szczęśliwej ciąży, czego Ci życzę z całego ❤️

Przepraszam, ze tutaj sie doczepie. Czy jak insulina i glukoza wlasnie wyszly ok, to trzeba robić krzywe ?

Kurcze laski złapałam jakiegoś takiego przedokresowego doła, że to masakra 😔 niby wiem, że okres dopiero w przyszły weekend, więc szanse jeszcze są ale taki pesymizm mnie dopadł, że mam ochotę leżeć i wyć. Strasznie ciężkie są te dni pomiędzy owulacją a okresem, ta niepewność dobija. Z żadnym cyklem nie wiązałam tyle nadziei co z tym i chyba dlatego mi tak odbija teraz 😏
Ja z to nie moge doczekać się 7 dni po i od ovu do tego momentu czuję ekscytacje, a pesymizm zaczyna mnie dopadać gdy spada mi temperatura od 10 dni po 🤷‍♀️

reklama
Ja dziś korzystałam! Mój mąż nie lubi placków ziemniaczanych, a ze pojechał do pracy na kilka dni to sobie zrobiłam placki i tak się objadłaaaaaam!!! 🤮🥰 a bąki mam takie soczysteeeeee… ze aż pies ucieka xD
Moj tez nie lubi i ja też je robię prawie tylko dla siebie, gdy wyjezdza. Lubię gorące chrupiące prosto z patelni i staram się nie liczyc ile ich pożeram 😁🤭😂

Do góry