Brownie1992
Moderator
Chcesz się z nami tym podzielić ?Dziękuję, chociaż nie mam żadnych nadziei w tym cyklu.
Mam teraz inne sytuacje życiowe mocno dołujące, więc i mi pomidorowa by się przydała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcesz się z nami tym podzielić ?Dziękuję, chociaż nie mam żadnych nadziei w tym cyklu.
Mam teraz inne sytuacje życiowe mocno dołujące, więc i mi pomidorowa by się przydała.
Eh, na razie nie.Chcesz się z nami tym podzielić ?
Już dawno uzyskała taki zaszczytny tytułZaraz pomidorowa zostanie okrzyknięta królową na każdy smuteczek
Ja bym Ci taką dobrą keto ugotowała .Dziękuję, chociaż nie mam żadnych nadziei w tym cyklu.
Gotuj, za dwie godziny będęJa bym Ci taką dobrą keto ugotowała .
Uwinę się szybciej, czekam!Gotuj, za dwie godziny będę
Jeżeli okres spodziewany jutro, to jutro z porannego moczu. Powinien być już wiarygodny. I zapoznaj się proszę z pierwszą stroną wątku.Cześć dziewczyny , jutro powinnam mieć @ , jak myślicie kiedy najlepiej Robić test ?
dziśCześć dziewczyny , jutro powinnam mieć @ , jak myślicie kiedy najlepiej Robić test ?