reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Eh, na razie nie.
Season 10 Hug GIF by Friends

reklama
no ale skoro jutro ma dostać miesiączkę xD to już na lajcie powinno być widać xD i to kreskę a nie jakieś tam chujocienie 🤣
No wiesz jak jest, testy znają różne przypadki. Dziewczyna nie potrzyma sików odpowiednio długo i źle się wybarwi. I trzeba będzie zwoływać komisję, a nam za komisję nie płacą jak w sejmie :D
Ja jestem zwolenniczką testów z porannego moczu. Mnie przy becie ponad 100 Pink się ładnie wybarwił, a jakiś inny test bobo coś tam nie dał nawet chujocienia.

reklama
No wiesz jak jest, testy znają różne przypadki. Dziewczyna nie potrzyma sików odpowiednio długo i źle się wybarwi. I trzeba będzie zwoływać komisję, a nam za komisję nie płacą jak w sejmie :D
Ja jestem zwolenniczką testów z porannego moczu. Mnie przy becie ponad 100 Pink się ładnie wybarwił, a jakiś inny test bobo coś tam nie dał nawet chujocienia.
u mnie przy CP przy becie 19 już miałam kreskę i to na Baby Boom 20 xD nie ma reguły właśnie no

Do góry