Brownie1992
Moderator
Eh, na razie nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh, na razie nie.
Tak, bo Ty byś sikała na wszystko co popadnie my Cię już znamy! Brakuje Ci dopatrywania się chujocieni?
no ale skoro jutro ma dostać miesiączkę xD to już na lajcie powinno być widać xD i to kreskę a nie jakieś tam chujocienieTak, bo Ty byś sikała na wszystko co popadnie my Cię już znamy! Brakuje Ci dopatrywania się chujocieni?
Moja też jak keto na tłustym rosole, mam też konjacJa bym Ci taką dobrą keto ugotowała .
Ja bym dorzuciła dużo fasoli, ciąża spożywcza zawsze na propsie.Moja też jak keto na tłustym rosole, mam też konjac
To z Łodzi jadę do Ciebie!Moja też jak keto na tłustym rosole, mam też konjac
To miała być pomidorowa a nie fasolowaJa bym dorzuciła dużo fasoli, ciąża spożywcza zawsze na propsie.
No wiesz jak jest, testy znają różne przypadki. Dziewczyna nie potrzyma sików odpowiednio długo i źle się wybarwi. I trzeba będzie zwoływać komisję, a nam za komisję nie płacą jak w sejmieno ale skoro jutro ma dostać miesiączkę xD to już na lajcie powinno być widać xD i to kreskę a nie jakieś tam chujocienie
O nie! od tygodnia chodzi za mną fasolka po bretońsku. Przypomniałaś miJa bym dorzuciła dużo fasoli, ciąża spożywcza zawsze na propsie.
u mnie przy CP przy becie 19 już miałam kreskę i to na Baby Boom 20 xD nie ma reguły właśnie noNo wiesz jak jest, testy znają różne przypadki. Dziewczyna nie potrzyma sików odpowiednio długo i źle się wybarwi. I trzeba będzie zwoływać komisję, a nam za komisję nie płacą jak w sejmie
Ja jestem zwolenniczką testów z porannego moczu. Mnie przy becie ponad 100 Pink się ładnie wybarwił, a jakiś inny test bobo coś tam nie dał nawet chujocienia.