reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

U nas niedziela super, piękna pogoda, pojechaliśmy do pobliskiego miasteczka połazić po parku i rynku razem z przyjaciółką, a potem do niej na kawkę. Pół dnia zleciało, niedawno wróciliśmy :d ach jak ja lubię jak jest już ciepło!

O u mnie też był rano sraczkowy incydent xd

U nas cały weekend leje 😒

reklama
Ja jak zwykle z doskoku 🙈 mamy problem z corka, przechodzi jakiś giga bunt plus 3 dzień nic nie chce jeść... Tylko pije wodę i je jeden jogurt na dzień . Ja już psychicznie nie mogę 😤 i co ciekawe nic jej nie dolega. Nie ma gorączki, kataru,kaszlu,biegunki no nic. Po prostu odmawia jedzenia 🙄 ale z nią już takie cyrki nie raz przerabialiśmy bo ma z tym duże problemy ehhh... Tak chciałam się wygadać. A co do mojego cyklu to chyba był bez owu 🥲 albo jeśli była to jakoś na początku,gdy nie robiłam testów ..w co wątpię. Także nie będę pewnie nic testować a czekać na okres
Co do dziecka i jej problemów to nie pomogę bo staram się o pierwsze.
Co do owu to może nie wyłapałaś piku

W zwiazku z tematem…. Mierze rano, i dla pewnosci drugi raz i jest inna temperatura, za trzecim tez inna … chujowy termometr? Czy brac pod uwage tylko 1 pomiar…🙈
a może za każdym razem jest inny czas mierzenia?
ja to sobie stoper ustawiam, niby tam mi pipczy ale jak nie minie na stoperze czas to nie wyjmuje 😅

Ja jak zwykle z doskoku 🙈 mamy problem z corka, przechodzi jakiś giga bunt plus 3 dzień nic nie chce jeść... Tylko pije wodę i je jeden jogurt na dzień . Ja już psychicznie nie mogę 😤 i co ciekawe nic jej nie dolega. Nie ma gorączki, kataru,kaszlu,biegunki no nic. Po prostu odmawia jedzenia 🙄 ale z nią już takie cyrki nie raz przerabialiśmy bo ma z tym duże problemy ehhh... Tak chciałam się wygadać. A co do mojego cyklu to chyba był bez owu 🥲 albo jeśli była to jakoś na początku,gdy nie robiłam testów ..w co wątpię. Także nie będę pewnie nic testować a czekać na okres

To nie jest temat na kreski, ale w czym problem? Dziecko z dostępem do jedzenia się samo nie zagłodzi, a usilne namawianie do jedzenia to duża szansa, na zaburzenia odżywiania, na które chorują już kilkulatki

To nie jest temat na kreski, ale w czym problem? Dziecko z dostępem do jedzenia się samo nie zagłodzi, a usilne namawianie do jedzenia to duża szansa, na zaburzenia odżywiania, na które chorują już kilkulatki
A to będąc tu na forum nie mogę już napisać,że mam jakiś problem? Inne mogą pisać o zwierzętach, pracy, fryzurach a ja nie mogę napisać,że mam jakiś problem? Bo dotyczy dziecka? Dziwna polityka

reklama
A to będąc tu na forum nie mogę już napisać,że mam jakiś problem? Inne mogą pisać o zwierzętach, pracy, fryzurach a ja nie mogę napisać,że mam jakiś problem? Bo dotyczy dziecka? Dziwna polityka
serio nie widzisz różnicy między rozmową o pierdołach, a rozmową o dziecku, w wątku zrzeszającym wiele kobiet, które latami marzą o dziecku ale wciąż go nie mają?🤔

Do góry