reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziękuje, ale do piątku daje sobie spokój chyba ☺️ jeśli okres przyjdzie to popłacze sobie dzień czy dwa a potem dalej do roboty tj. trzonowania 🙈 podświadomie chyba się szykuję na majówkę
Tez się szykowałam na majówkę, bo wyjeżdżamy i płodne wtedy i przynajmniej nie będę miała jak latać na monitoringi to sobie odpocznę psychicznie :p

reklama
@nikaplis mam nadzieje, ze wieczór minął znośnie i dziś rano obudzisz się w lepszym nastroju. Ściskam mocno

u mnie tez bialo. 9dpo, wiec raczej już bez nadziei, chociaż brak plamien daje gdzieś na dnie serca jakaś mikro mikro nadzieje. I sikalam bez testu o 3 nad ranem i z testem o 7 (która ciagle wysoka), wiec może niewystarczająco siuski zebrałam. Okres według mojej krótkiej fazy lutealnej 18.04, wiec pewnie jutro się wszystko roztrzygnie.
dziękuję kochana, wieczór przetrwałam a obudziłam się dalej w szoku

Wszyscy o tym rozmawiali więc dowiedziałam się więcej szczegółów i oficjalnie mam w dupie te starania. Przyszły Tata znika na kilka dni gdy narkotyki się pojawia na imprezie, dużo pije i źle je. Ona kiepsko się odżywia i też często pije zarywając noce, ma przez to też duża nadwagę

Seks mieli 2 razy w przeciągu ostatnich 3 miesięcy. Już w ciąży była na obozie postnym Dąbrowskiej gdzie je się 300kcal, piła, brała antybiotyki a tuż przez zrobieniem testu już w 2 miesiącu, wypiła 2 butelki wina bo chciała by zgaga w końcu minęła ...

Po ogłoszeniu wiadomości,.ktoś po pijaku skomentował głośno że moja mina mówi ,,kIedy moja kolej"

Wszyscy o tym rozmawiali więc dowiedziałam się więcej szczegółów i oficjalnie mam w dupie te starania. Przyszły Tata znika na kilka dni gdy narkotyki się pojawia na imprezie, dużo pije i źle je. Ona kiepsko się odżywia i też często pije zarywając noce, ma przez to też duża nadwagę

Seks mieli 2 razy w przeciągu ostatnich 3 miesięcy. Już w ciąży była na obozie postnym Dąbrowskiej gdzie je się 300kcal, piła, brała antybiotyki a tuż przez zrobieniem testu już w 2 miesiącu, wypiła 2 butelki wina bo chciała by zgaga w końcu minęła ...

Po ogłoszeniu wiadomości,.ktoś po pijaku skomentował głośno że moja mina mówi ,,kIedy moja kolej"
Ja pie…. SZOK!!!!!!!!!!!! To jest tak demotywująca… i niby ludzkość nie dąży do zagłady? :D współczuje Ci takiego wieczoru i wiadomości. Mam nadzieje, ze dziś niedzielka będzie już lepsza.

Tak bardzo chce wierzyć w jakiś wyższy Plan na ten świat… ale takie historie nie pomagają.

No, a my tu stajemy na głowie i panikujemy, jak poziom jakiejś witaminy jest lekko poniżej normy 💆

Tez się szykowałam na majówkę, bo wyjeżdżamy i płodne wtedy i przynajmniej nie będę miała jak latać na monitoringi to sobie odpocznę psychicznie :p
Ja ogólnie zauważyłam, że jak mam wolne od pracy to moje libido leci do góry i mam dużo większą ochotę na sex. Nieważne czy to urlop czy jakieś dłuższe L4 🙈 kiedyś myślałam, że moje niskie libido to kwestia hormonów ale po badaniach i obserwacji własnej wychodzi, że ja chyba muszę mieć po prostu wolną głowę 😀

Ja ogólnie zauważyłam, że jak mam wolne od pracy to moje libido leci do góry i mam dużo większą ochotę na sex. Nieważne czy to urlop czy jakieś dłuższe L4 🙈 kiedyś myślałam, że moje niskie libido to kwestia hormonów ale po badaniach i obserwacji własnej wychodzi, że ja chyba muszę mieć po prostu wolną głowę 😀
No wiaodomka. Seks na wolnym smakuje inaczej :) Ciekawe ile dzieci Polacy zrobią w majówkę

reklama
Ja pie…. SZOK!!!!!!!!!!!! To jest tak demotywująca… i niby ludzkość nie dąży do zagłady? :D współczuje Ci takiego wieczoru i wiadomości. Mam nadzieje, ze dziś niedzielka będzie już lepsza.

Tak bardzo chce wierzyć w jakiś wyższy Plan na ten świat… ale takie historie nie pomagają.
na początku naprawdę było ciężko dlatego od razu Wam pisałam z kibla. Byli tam też znajomi z kilkumiesięcznym i 2 tygodniowym dzieckiem wiec tym bardziej czułam się przytłoczona

Ale już jest lepiej, dobrze wiedzieć że tu są osoby które zrozumieją jak bardzo mógł to być ciężko wieczór. Mam nadzieję że tylko nikogo nie podlamalam ta historia

Do góry