reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Dobrze, że z tym aparatem się wyjaśniło, bo poprzednio jak pisałaś to brzmiało groźnie. Czyli córa zadowolona?
A Ci od dachu co za belkę zostawili? Masakra. Zabiłabym chyba.
Trzymam kciuki, żeby owu przypadła w weekend 🤞🤞🤞
Corka szczęśliwa a ja jeszcze bardziej . Bardzo rzeczowa Pani. I córka bedzie w przyszłość miala o 1 kompleks mniej.

Przy zakładaniu okien po prostu wyślizgnęła się z rąk. Ale szef wyjaśnił, ze gdyby coś się stało on odpowiadałby, z tym, ze ja oczami wyobraźni widziałam juz w tym miejscu sąsiadkę z dzieckiem 🥵😱😭

W ten weekend pewnie nie, ale oby w przyszly, tak napisalam, ze wyszlo, ze licze na ten, nie - ogolnie liczę, żeby byl to weekend.

Corka szczęśliwa a ja jeszcze bardziej . Bardzo rzeczowa Pani. I córka bedzie w przyszłość miala o 1 kompleks mniej.

Przy zakładaniu okien po prostu wyślizgnęła się z rąk. Ale szef wyjaśnił, ze gdyby coś się stało on odpowiadałby, z tym, ze ja oczami wyobraźni widziałam juz w tym miejscu sąsiadkę z dzieckiem 🥵😱😭

W ten weekend pewnie nie, ale oby w przyszly, tak napisalam, ze wyszlo, ze licze na ten, nie - ogolnie liczę, żeby byl to weekend.
Co do budowlańców to masz z nimi umowę? Bo już niejednokrotnie mieliśmy na budowach takie sytuacje, że coś się działo i ekipa nagle znikała. Także dziewczyny, jak bierzecie jakąś ekipę czy to remontową czy budowlaną to zawsze umowa, bo później się okazuje, że albo coś uszkodzą, albo tydzień później coś się psuje, albo nagle usługa kosztuje +100%.
Ja wiem, że doliczą podatek czy coś, ale zawsze macie też gwarancję na usługę i bezpieczeństwo.

Kurcze czy Wy po owulacji macie praktycznie od razu niepłodny śluz? Ja miałam peak przedwczoraj, wczoraj ból jakby już coś tam podrażniło po pęknięciu a dzisiaj na papierze znowu zauważyłam przejrzysty rozciągliwy śluz 🤔 mąż wykorzystany wczoraj ale nie wiem czy ja i Amol jutro też striptizu nie musimy zrobić 🫣

I jak w Klinice? Opowiadaj!
Pizza mam nadzieję, że z Mario :D

Na szybko niestety z pizza hut
A gdzie to Mario następnym razem skorzystamy 😀 ?
Pęcherzyk 17 mm, i dwa po 11 mm
Endo 6 mm
Jeszcze 2 zastrzyki i w sobote znowu wyjazd kontrola i jak ok to chce trochę go przetrzymać nie ze 20 mm tylko troszkę więcej i zastrzyk na pękniecie. Sluz mi się pojawić zaczął

reklama
Na szybko niestety z pizza hut
A gdzie to Mario następnym razem skorzystamy 😀 ?
Pęcherzyk 17 mm, i dwa po 11 mm
Endo 6 mm
Jeszcze 2 zastrzyki i w sobote znowu wyjazd kontrola i jak ok to chce trochę go przetrzymać nie ze 20 mm tylko troszkę więcej i zastrzyk na pękniecie. Sluz mi się pojawić zaczął
Mario ma chyba trzy punkty w Poznaniu, ale dokładnie nie wiem, bo zawsze mi do mieszkania przywozili. Teraz już w Poznaniu nie mieszkam to dawno u nich nie jadłam. Ale mieli pyszną pizzę z brokułami :)

Pęcherzyki super :)

Do góry