reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Co w ogóle robicie w ten czwartkowy wieczór? Mój chłop na meczu, a ja się odstresuję przy muzyce :)
Ja czuję się jak poczwara to mój 7 dzień cyklu, więc pewnie dlatego. Ogólnie jestem jakaś napęczniała jak przed @ i wczoraj bolał mnie prawy jajnik, więc od dzisiejszego poranka mierzę temperaturę w nadziei, że ovu trafię w ktoryś weekend, jak mąż wraca, żeby chociaż mieć szansę coś obsikać. A testy lh w drodze. Miałyśmy o prywatach dot. dzieci nie pisać, ale tak nadmienię tylko, że faktycznie "złe" wieści warto sprawdzić u innego lekarza. U nas druga Pani ortodonta nawet nie zająknęla się na temat cienkich dziąseł i możliwych komplikacji po założeniu aparatu. Ustalila plan leczenia i zakladamy juz w maju. Do tego dzis zakladali mam dodatkowe okna na poddaszu i w pewnym momencie słyszę jak cos ciężkiego turla się po dachu spada i mocno uderza. Zrobilo mi się az gorąco- stały auta sasiadów😱😱😱 szczęście firmy, że spadła belka obok auta.

Ostatnia edycja:
Oglądamy Wikingów 😅
Ja leżę jak maciora. Tak mi wzdęło brzuch, że juz wiem jak będę wyglądać w ciąży 😅
Mam nadzieję, że to na zagnieżdżenie 😅
Przypomniało mi się jak jeszcze za czasów studiów pełen miły pan w autobusie ustąpił mi miejsca po dużej porcji fasoli ze smażoną cebulką :D.

reklama
Do góry