Nasturtium
Fanka BB :)
Mój tata od lat śpi po 5 godzin dziennie i nie wiem jak może funkcjonować ....No ja jak chodzę spać koło 24 a wstaje 5:10 to dla mnie trochę mało snu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tata od lat śpi po 5 godzin dziennie i nie wiem jak może funkcjonować ....No ja jak chodzę spać koło 24 a wstaje 5:10 to dla mnie trochę mało snu
Przy wstawaniu mogłoby się zrobić niezręcznieByłam na tyle przeżarta, że nawet źle by się siedziało, lepiej już było stać. Albo leżeć, ale nie było jak.
Jestem po prostu szczera !Zrujnowałaś koleżance światopogląd! Jak możesz!
@aurii_orelii zaspoilerujmy jej za to całych Wikingów!
Pokazuj pazurki!
Gówniane życie, tyle znaczy
Ale jak. Wszystkie sezony? Dobra. Ragnara zjedzą wężeZrujnowałaś koleżance światopogląd! Jak możesz!
@aurii_orelii zaspoilerujmy jej za to całych Wikingów!
Piękne
gdzieś wyjeżdżacie na urlop? jak pisałaś i przegapiłam to sorki
Do Barcelony na kilka dnigdzieś wyjeżdżacie na urlop? jak pisałaś i przegapiłam to sorki