reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
A czy zauważyłyście u Waszych partnerów poprawę w wynikach albo w zachowaniu (np. więcej energii) przy kuracji Fertilman+? Cena trochę odstrasza, ale jeśli jest skuteczny, to z chęcią kupię, mój mąż to lekoman ;), więc 4 tabletki dziennie go nie przerażą.
Mój co prawda bierze androvit a nie fertilman ale samopoczucie poszybowało mu po tym w górę na maxa, wcześniej codziennie po pracy drzemka, tv i zamułka a odkąd bierze to na wszystko ma siłę i ochotę, jeździ na basen, boks, krav magę i jeszcze w domu robi dodatkowe treningi, nigdy nie miał porządnego zarostu a teraz ma ładną brodę i wąsy :) dużo lepiej się czuje po suplach ;)

Umilając sobie i Wam czas w oczekiwaniu na wyniki bety, naszczałam na test

Załączniki

• IMG_5402.jpeg
    IMG_5402.jpeg
    48,2 KB · Wyświetleń: 157
Wyniki z dopiskiem o obniżonych parametrach ruchliwości i z zaleceniem powtórzenia badania za 2 miesiące.
Co do tej ruchliwości to mój mąż miał podobne wyniki. Lekarz mówił, że nie są to złe wyniki i nie trzeba się nimi martwić. Żadnych leków ani supli nie zlecił. My jedynie pogłębiliśmy diagnostykę o badanie fragmentacji DNA i stresu oksydacyjnego.

reklama
Do góry