reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jak tam dziewczyny? Czekam na piękne przyrosty !
Ja jeszcze mam urlop wiec byłam już dzisiaj u lekarza i on niestety nie mógł mi zrobić krzywej insulinowej ale powiedział że zrobi jakieś badania które określą czy mam predyspozycję do tego. Jedno badanie to HbA1c. Czy myślicie, że to może coś wykazać czy mimo wszystko lepiej iść do jakiegoś endokrynologa? Wyniki mam do odbioru we wtorek 🙈

Ja mam większą ochotę na seks kilka dni przed owu 😃 jeszcze nawet gdy śluz jest słaby 😃 zawsze sobie myślę, że gdybym tak skakała na trzonie w owu jak przed, to może bym w końcu zaszła w te ciążę 😛
A tak już serio to jestem szpitalu, jutro z rana laparo. Przekręcam się z boku na bok w łóżku i czekam na męża i jakieś jedzenie 😆 po szpitalnej zupce skręcam się z głodu xd
Czy Bożena musi być zgolona na zero?

Mam wyniki 🥹 Jeden tiptop za nami…
@Zazuu

Załączniki

• IMG_5403.jpeg
    IMG_5403.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 176
  • IMG_5404.jpeg
    IMG_5404.jpeg
    78 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Do góry