AScarlett
Moderator
Na ciazywym bym się cieszyła z takiego bladziochai jak idzie?
Jeszcze sporo mu do peaku brakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ciazywym bym się cieszyła z takiego bladziochai jak idzie?
Jaka piękna krecha! Ile dpo?Hejo, melduje się Wam w ten lany poniedziałek spod kołdry z pozytywnym testem w ręce... Oby kropek z nami pozostał do końca
Ja biorę ale miałam brać od pozytywnego testu ciążowego. Wydaje mi się że powinnaś brać dalej, bo znam dwa podejścia: babeczki biorą acard podczas starań i później w trakcie ciąży, albo tylko w trakcie ciąży. Ale wiadomo, lekarzem nie jestem :dTeż mam taką nadzieję jutro oczywiście lecę na betę i progesteron
Kojarzycie może która z nas brała acard podczas starań? Bo dziś nie będę dzwonić do lekarza a nie wiem czy przyjmować nadal, wydaje mi się że tak ale jestem trochę skołowana
13 dpo, tak mi się wydaje, bo ja zawsze mam wcześniej owulacje, nawet w 11 dc.Jaka piękna krecha! Ile dpo?
Ja biorę ale miałam brać od pozytywnego testu ciążowego. Wydaje mi się że powinnaś brać dalej, bo znam dwa podejścia: babeczki biorą acard podczas starań i później w trakcie ciąży, albo tylko w trakcie ciąży. Ale wiadomo, lekarzem nie jestem :d
Ja bym pojechała i powiedziała prawdę. Po co ściemniać?13 dpo, tak mi się wydaje, bo ja zawsze mam wcześniej owulacje, nawet w 11 dc.
W poniedziałek mamy wizytę w poradni genetycznej i teraz nie wiem co robić, czy odwołać czy pojechać i ściemniać czy może pojechać i powiedzieć prawdę
A to masz mieć jakieś badania refundowane? Ja bym na pewno pojechała, badania warto zrobić, pytanie czy dla nich coś zmienia info że jesteś w ciąży. A jak to mają być badania prywatne to pewnie bym to przełożyła o kilka tygodni bo może nie będą potrzebne a to nie są tanie rzeczy13 dpo, tak mi się wydaje, bo ja zawsze mam wcześniej owulacje, nawet w 11 dc.
W poniedziałek mamy wizytę w poradni genetycznej i teraz nie wiem co robić, czy odwołać czy pojechać i ściemniać czy może pojechać i powiedzieć prawdę