reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
W WA robactwa nie ma. Trochę red backów, ale człowiek uczy się z nimi żyć ;) Nie ma problemów, można kupić polskie produkty w europejskich sklepach :)
Po kilku latach już mam obcykane, gdzie kupić najlepsze żarełko. A jak ktoś ma lenia to są polskie firmy, które robią polski, świąteczny katering :)
Wygooglałam sobie te redbacki, bleh!
Ale super, że na drugim końcu świata można spokojnie kupić polskie produkty! I jeszcze ten katering :)

Jakby kogoś interesowało to tak wygląda pik na testach z domowego laboratorium. Właśnie dlatego je lubię najbardziej bo mega ciężko ten pik przegapić

095553.jpg

Z tego co widzę to pracowite dni przed Wami ;)
Mało Cię tutaj ostatnio. Jak Ci mija wolny czas?

Raczej za nami - u mnie tak mocny test jest zwykle w dniu owulacji. Na to wskazują też inne objawy jak śluz, czy szyjka. Nawet kalendarzyk mi sugeruje owulację na dzisiaj. Do tego ja się pochorowałam totalnie i nie mam już raczej siły na seks. No i jakoś tak przed owulacją mam wielkie nadzieje, ale w jej okolicy już mi się totalnie nie chce - mam poczucie, że znowu się nie uda i że po co to wszystko.

A poza tym mam od zeszłej środy urlop wiec głównie spokój i relaks

Raczej za nami - u mnie tak mocny test jest zwykle w dniu owulacji. Na to wskazują też inne objawy jak śluz, czy szyjka. Nawet kalendarzyk mi sugeruje owulację na dzisiaj. Do tego ja się pochorowałam totalnie i nie mam już raczej siły na seks. No i jakoś tak przed owulacją mam wielkie nadzieje, ale w jej okolicy już mi się totalnie nie chce - mam poczucie, że znowu się nie uda i że po co to wszystko.

Ty weź nie bluznij. Ja mam teraz ciążę ze strzału na drugi dzień, gdzie już kreska była zdecydowanie blada 😏

Co się nie uda? Musi się udać! :) W każdym razie trzymam kciuki :)
Zdrowiej szybko, relaksuj się, korzystaj z resztek wolnego :)

reklama
Aaaa, też bym już chciała sikaaaaaac!
Ja sikam od 2 dni ale biel i biel :D jak za Młodu się wręcz modliłam przy teście, żeby był negatywny tak teraz mam na odwrót :D
W ogóle, muszę się wyżalić. Teraz, jak się staram o drugie to przeżywam to milion razy bardziej i każda biel powoduje małego doła... przy pierwszym to miałam myślenie, że jak się nie uda to bedziemy "karierowiczami", ekstra ciocią i wujkiem (rodzenstwo Ł ma już 5 dzieci przed naszym) i takimi podróżnikami po świecie. Miałam już wybrany wymarzony kierunek i hotel, a tu bach ciąża.
Teraz mam co miesiąc normalnie wariatkowo, że znów nie wyszlo chociaż wiem, że przy IO i nadwadze troche mi zejdzie do sukcesu... ehhh wybaczcie, musiałam to wyrzucić z siebie :)

Do góry