Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sikam od 2 dni ale biel i biel jak za Młodu się wręcz modliłam przy teście, żeby był negatywny tak teraz mam na odwrót
W ogóle, muszę się wyżalić. Teraz, jak się staram o drugie to przeżywam to milion razy bardziej i każda biel powoduje małego doła... przy pierwszym to miałam myślenie, że jak się nie uda to bedziemy "karierowiczami", ekstra ciocią i wujkiem (rodzenstwo Ł ma już 5 dzieci przed naszym) i takimi podróżnikami po świecie. Miałam już wybrany wymarzony kierunek i hotel, a tu bach ciąża.
Teraz mam co miesiąc normalnie wariatkowo, że znów nie wyszlo chociaż wiem, że przy IO i nadwadze troche mi zejdzie do sukcesu... ehhh wybaczcie, musiałam to wyrzucić z siebie
Witam w lany poniedziałek. Czy mierzenie temperatury po zakrapianej imprezie ma sens?
Tak też myślałam, dzięki za odpowiedź
cieszę się, że się udało!Przeżyłam Było całkiem fajnie i nawet obyło się bez pytań o ewentualnego nowego członka rodziny. Kaczka udała się perfekcyjnie, więc z tego miejsca ogromne podziękowania za rady co do jej przyrządzenia
A jak Twoje święta mijają?
jeżeli będziesz w stanie zmierzyc temp o określonej godzinie, a przed tym będziesz miała te 3-4h sny, to jak najbardziej ma sens nie wszystkim alkohol wpływa na temp, na przyklad u mnie nie widać wpływuWitam w lany poniedziałek. Czy mierzenie temperatury po zakrapianej imprezie ma sens?
Ja też w te święta pochłaniam takie ilości jedzenia, że nie pamiętam kiedy ostatnio tyle jadłamcieszę się, że się udało!
Ja jestem w ciąży, spożywczej, ale jednak ciąży
5 lat o pierwsze dziecko to szmat czasu...u mnie mnie rok I kilka miesięcy a czuje jakby to była wieczność.U mnie starania 5 lat o pierwsze dziecko. Rok o drugie dziecko. Byłam pewna że przy trzecim nie będzie takiego parcia ale się myliłam...
Mam tak samo, po wczorajszym nie mogę patrzeć na jedzenie takiego mixa już dawno nie miałamJa też w te święta pochłaniam takie ilości jedzenia, że nie pamiętam kiedy ostatnio tyle jadłam
Przed chwilą pytałam mojego czy robimy obiad to tylko spojrzał z pogardą o powiedział "nie"