reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Lekarz a konkretnie ginekolog, może być mocny w temacie prowadzenia ciąży i być super "fachowcem" ale nie koniecznie może się sprawdzić, w sprawach dotyczących poronień, niepłodności, niepłodności wtórnej, warto o tym pomyśleć.
Ja też kiedyś uważałam, że mam dobrą panią ginekolog, owszem była polecana przez połowę miasta , ale okazuje się , że jej mocną stroną było raczej prowadzenie ciąż, kiedy przyszlam do niej podczas starań , z problemem niepłodności trochę umyła ręce i dała złotą zasadę 3 miesięcy, że się uda , bo zaczną działać leki od endokrynologa i magicznie" się stanie".

Minęło od tej wizyty prawie pół roku i nadal nie dzwonie do tej Pani z info o ciąży jak to ona myślała🤷‍♀️
No właśnie, dlatego chyba muszę wziąć się za szukanie innego lekarza, tylko wiadomo jak teraz ciężko trafić.
@ewm gratulacje 😘

reklama
@ewm kochana nasza! Tak się ciesze!

Mam nadzieję, że slonko wzeszło dla Ciebie i że kropek za 9 miesięcy stanie się rozwrzeszczanym, różowym bobasem 🤞🤞🤞🤞🤞😍
Też mam taką nadzieję 🥺🥰 jutro oczywiście lecę na betę i progesteron 😊
Kojarzycie może która z nas brała acard podczas starań? Bo dziś nie będę dzwonić do lekarza a nie wiem czy przyjmować nadal, wydaje mi się że tak ale jestem trochę skołowana 🙈

Do góry