reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny wpadam dzisiaj na szybko życzyć Wam w te święta odpoczynku, spokoju i nadziei!
Easter Bunny GIF by krima&isa

reklama
Dziewczęta, ja tu jeszcze ukradkiem bywam i trzymam kciuki i śledzę Wasze newsy bo czuje się częścią kwietniowej testowej ekipy. Trochę żałuje, ze późno do Was dołączyłam i długo mazałam się sama po cichu z moimi problemami i bolączkami. Krótko, ale czuje i czułam się tu w końcu bardzo.. rozumiana? :)
Życzę Wam, żebyście szybko teleportowały sie do mamusiek bo tam jest Wasze miejsce. Wesołego jajka! (Niech sobie każda zinterpretuje to życzenie, jak chce;)

Ja właśnie ukulałam kluski i czekam na teściów 😬 Podlałam się troszkę różowym półsłodkim 🤣 a wieczorem mój mąż gra w hotelu z ekipą i jadę z nimi dalej się podlewać 🤣 wesołych
My już w domu sami, ja piję kakałko z rumikiem, a stary złamał swoją zasadę i napił się bimbru😋.
Takie nasze świętowanie😋. Ale była sałatka jarzynowa, jajka z awokado, pieczarki z jajkiem.

Jaki tu spokój. Nananana. Nic się nie dzieje. Nananana 😜
Ja tak jak wspominałam nie świętuje. Spałam do 10. Teraz mąż pojechał na rower. Pogoda ładna to posiedzimy na dworze. Może pójdziemy na spacer.
A Wam życzę fajnego i spokojnego świętowania ❤️
My byliśmy na dwóch śniadaniach, plus u syna mojego faceta, wszędzie nie dłużej niż godzinę, już cieszę się, że w domu 🙂.

Witam się serdecznie dziewczyny. Można do Was dołączyć? 🙂
Ogólnie niedawno odkryłam forum, byłam na listopadowych mamuśkach, niestety moja przygoda z nimi bardzo szybko się zakończyła 😔 ( pusty pęcherzyk , poronienie w 8 tygodniu) Muszę jeszcze chwilę odczekać zanim zaczniemy się starać, mamy zielone światło po pierwszej miesiączce ze względu na to że było to poronienie samoistne całkowite.
Podczytuje Was od paru dni i widzę że macie tutaj sporą wiedzę która pewnie i mi się przyda 🙂

Witam się serdecznie dziewczyny. Można do Was dołączyć? 🙂
Ogólnie niedawno odkryłam forum, byłam na listopadowych mamuśkach, niestety moja przygoda z nimi bardzo szybko się zakończyła 😔 ( pusty pęcherzyk , poronienie w 8 tygodniu) Muszę jeszcze chwilę odczekać zanim zaczniemy się starać, mamy zielone światło po pierwszej miesiączce ze względu na to że było to poronienie samoistne całkowite.
Podczytuje Was od paru dni i widzę że macie tutaj sporą wiedzę która pewnie i mi się przyda 🙂

Oczywiście że można 😀

reklama
bardzo mi przykro. Niestety starania czasami przysłaniają nam to całe dobro i spełnienie, jakie już mamy w życiu. Pojawia się taka czarna dziura w sercu, która tak rozpaczliwie chcemy wypełnić, a co miesiąc znów to samo. Ba, mam wrażenie, że ta dziura wciąż się powiększa. Są jednak rzeczy, których nie przeskoczymy. Ja staram się wierzyć, że to jest po coś - że te niepowodzenia mają mnie nauczyć wielu rzeczy o sobie, o moim małżeństwie, pozwolą mi się stać lepszym człowiekiem, lepsza żoną, a być może będzie mi dane być dzięki nim i lepszą mamą. I ta wiara mi pomaga.
Jak Ty to wszystko potrafisz dobrze ująć w słowach, te nasze emocje i uczucia starających 💗 mistrzyni 🥹

Do góry