Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie, nie, to był zbyt dziwny senNo jak już wspomniałaś to musisz odpowiedzieć![]()
Nie wierze, że rozsądek staraczki nie weźmie góryno wezcie sie, ja wierzę, że nam @997tenNumerToKlopoty pokaże jak się to robi i się utrzyma swojego postanowienia![]()
Nie, nie! Muszę sporo zrobićNapierdalamy laski![]()
"rozsądek staraczki"Nie wierze, że rozsądek staraczki nie weźmie góry![]()
kuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!Nie wierze, że rozsądek staraczki nie weźmie góry![]()
ROZSĄDEK"rozsądek staraczki"![]()
ja w Ciebie wierzę!!! Bądź silniejsza niż my! Jesteś twardzielką, nie możesz się poddać jak my mięczaki!kuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!![]()
Zamów, zamów żebyś nie przepłacała w rossmanie. A u Ciebie taki snieg, że lepiej zamówić wcześniej żeby zdążyły dojechaćkuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!![]()