E
eag
Gość
przestań!!! Nie nie nie!!Zamów, zamów żebyś nie przepłacała w rossmanie. A u Ciebie taki snieg, że lepiej zamówić wcześniej żeby zdążyły dojechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przestań!!! Nie nie nie!!Zamów, zamów żebyś nie przepłacała w rossmanie. A u Ciebie taki snieg, że lepiej zamówić wcześniej żeby zdążyły dojechać
Ocho ZACZYNA się dzisiaj testy a w niedziele wielkanocna w nowym targu szukanie usgkuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!
weźże wspieraj koleżankę, a nie!Zamów, zamów żebyś nie przepłacała w rossmanie. A u Ciebie taki snieg, że lepiej zamówić wcześniej żeby zdążyły dojechać
Słuchaj starszych stażem od siebieprzestań!!! Nie nie nie!!
tylko ze ja jestem z wielkiego śląskiego miasta i zero we mnie góralskiej zatrwardziałosci haha wdech i wydechOcho ZACZYNA się dzisiaj testy a w niedziele wielkanocna w nowym targu szukanie usg
Nie No żartuje oczywiście wy tam w Zakopcu silni jesteście, nie to co my mieszczuchy, wiec tak łatwo się nie łamiecie
Przecież wspieram!weźże wspieraj koleżankę, a nie!
Jeszcze będziesz coś chciała@997tenNumerToKlopoty teraz to już musisz wytrzymać, żeby @Brownie1992 było łyso
zdjęcia Twojego grudniowego Bombelka chyba mi wyślesz mimo wszystko?Jeszcze będziesz coś chciała
No może może Ci wyślę jak Ty mi wyśleszzdjęcia Twojego grudniowego Bombelka chyba mi wyślesz mimo wszystko?