aurii_orelii
Fanka BB :)
Idę na kawę.... Nie najebcie 100 stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty chyba jesteś bardziej napalona niz jazrób sobie przerwę na drugie śniadanie i go obudz
Napierdalamy laskiIdę na kawę.... Nie najebcie 100 stron
bo ja chcę, żebyś sobie stąd już poszła na mamusie!Ty chyba jesteś bardziej napalona niz ja
Aha na lajcie ale takim staraczkowym lajcie chybamnie tez zaś wali lewy jajnik… dziś 11dc. Ale w tym cyklu nie robię ani monitoringu ani nic takze na lajcie
Ja też chcę już iść na mamusie !bo ja chcę, żebyś sobie stąd już poszła na mamusie!
no to wiesz co masz robićJa też chcę już iść na mamusie !
No teraz tak mówi, a potem bedzie lecieć na monitoring jak Ty z BolilolemAha na lajcie ale takim staraczkowym lajcie chyba
nie no ruchania będzie co nie miara! Ale testować nie mam zamiaru… noooo Chyba ze w progu wyjdzie ze była owulacjaAha na lajcie ale takim staraczkowym lajcie chyba
no wezcie sie, ja wierzę, że nam @997tenNumerToKlopoty pokaże jak się to robi i się utrzyma swojego postanowieniaNo teraz tak mówi, a potem bedzie lecieć na monitoring jak Ty z Bolilolem