Brownie1992
Moderator
Z ciąża nie będzieno to wiesz co masz robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z ciąża nie będzieno to wiesz co masz robić
O nie, nie, to był zbyt dziwny sen .No jak już wspomniałaś to musisz odpowiedzieć
Nie wierze, że rozsądek staraczki nie weźmie góryno wezcie sie, ja wierzę, że nam @997tenNumerToKlopoty pokaże jak się to robi i się utrzyma swojego postanowienia
Nie, nie! Muszę sporo zrobić!Napierdalamy laski
"rozsądek staraczki"Nie wierze, że rozsądek staraczki nie weźmie góry
kuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!Nie wierze, że rozsądek staraczki nie weźmie góry
ROZSĄDEK"rozsądek staraczki"
ja w Ciebie wierzę!!! Bądź silniejsza niż my! Jesteś twardzielką, nie możesz się poddać jak my mięczaki!kuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!
Zamów, zamów żebyś nie przepłacała w rossmanie. A u Ciebie taki snieg, że lepiej zamówić wcześniej żeby zdążyły dojechaćkuuurła no dajcie trochę wiary we mnie nooooo!!! Bo zaraz zamówię testy!!