reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Laski a wy testujecie najwczesniej 10 dpo?
Kurczę może jeszcze mi się uda zatestowac w tym miesiącu 😂 Bo ja zawsze w terminie miesiączki testowałam

Hej dziewczyny. Która z Was miała starania w okolicach 24 marca i czeka na testowanie? Ja miałam pierwsza IUI po dwóch latach starań aż boję się jechać do apteki po test bo boje się rozczarowania. My walczymy ze słabym nasienie męża ( w grudniu przeszedł operację na żpn). Ja od kilku dni czuje kucie w jajnikach w sobotę miała zgagę gdzie wcześniej jej nie miałam.
Jak 24.03 owu to chyba już coś mozna sikać...

Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :😜
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?

U mnie też zawsze przychodził zajączek (warszawa) z tym, że to były raczej drobne prezenty, słodycze, jakieś jajka do oblewania się wodą w śmingus-dyngus.
Ja trochę zmieniłam tę zasadę bo moje dzieci dostają raczej droższe i większe prezenty - ale ja po prostu lubię wydawać kasę i moje dzieci dostają też masę, żeby bez okazji

Ja dzisiaj komnatę zamykam. I czas otworzyć
S.ex room, bo w sumie mamy długą posuchę. Mialam 0 nastroju 😜
Ale dzisiaj:
insect love GIF

Ja od dzisiaj według aplikacji mam dni płodne także seksy czas start. Dobrze, że mam urlop xD
Może coś być na rzeczy bo śluz powoli robi się płodny ;)

reklama
Do góry