Kejcik
Fanka BB :)
piłaś już kawę dzisiaj? w ogóle zastanawiałam się czy z racji swojej profesji, możesz wystawiać recepty na leki rozweselające?Przytulam .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piłaś już kawę dzisiaj? w ogóle zastanawiałam się czy z racji swojej profesji, możesz wystawiać recepty na leki rozweselające?Przytulam .
Ja dzisiaj komnatę zamykam. I czas otworzyćJa jeszcze dzisiaj siedzę w czerwonej komnacie
Do nas nie przychodzi ale mąż ma chrześnicę za granicą i tam oni mają ten zwyczaj szukania jajeczek ze słodyczami itp więc zawsze ślemy jakiś prezent.Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?
nie staramy się, wcześniejszy seks był 4 dni wcześniej Pisałam, że nie będziemy jak na razie się zabezpieczać, chcę zmienić robotę i jak będę miała odzew, to wtedy będziemy ostrożni. Więc z tego cyklu raczej dziecka nie będzieHej Czyli nadal próbujecie? Jak się czujesz? Jeżeli pisałaś wcześniej to przepraszam, ale nie wychwyciłam info
Ja nie chciałabym takiej tesciowej jak moja mama. Szczerze mówiąc nie zazdroszczę moim bratowym ..Ja bym chciała mieć taką teściową jak moja Mama.
No to trzymam kciuki za złoty strzał wczoraj w nocya ja dzisiaj 1dpo
Ja mam teraz ciążę z akcji, która odbyła się na drugi dzień po piku więc wiesz...nie staramy się, wcześniejszy seks był 4 dni wcześniej Pisałam, że nie będziemy jak na razie się zabezpieczać, chcę zmienić robotę i jak będę miała odzew, to wtedy będziemy ostrożni. Więc z tego cyklu raczej dziecka nie będzie
A. No to to info załapałam ;D No to nie wiem czego życzyć, ale dobrej zabawy to na pewno!nie staramy się, wcześniejszy seks był 4 dni wcześniej Pisałam, że nie będziemy jak na razie się zabezpieczać, chcę zmienić robotę i jak będę miała odzew, to wtedy będziemy ostrożni. Więc z tego cyklu raczej dziecka nie będzie
Ja mialam pik 22.03 ale ze wzgledu na ostatni sex 18.03 ja akurat czekam na @ tylko to nie dotrzymam towarzystwa
Dziękuję za odpowiedź. Ja mam cykle 34-36 dni więc jeszcze trochę poczekam żeby się nie rozczarować. Gratulacje i trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli!!!Hej, ja miałam pierwsza iui 3 dni przed Tobą, w 9 dniu po miałam śnieżnobiały test, w 11 dniu (czyli tak jak Ty dzisiaj chyba?) dostałam okres/ mocne plamienie, które ustało dzień później. Wczoraj był 13 dzień i test sikany pozytywny, a dzisiaj czekam na wynik bety. Jest jeszcze tutaj jedna dziewczyna po inseminacji (mam nadzieje ze nikogo nie przeoczyłam) @Zuza_7 i chyba tez jeszcze nie jest pewna co i jak, bo pierwszy test sikany negatywny (ale może był za wcześnie?). Poza tym są wszelkiej maści Staraczki Siłaczki które testują na dniach, sprawdź sobie na pierwszej stronie wątku i jak chcesz się zapisać na wirtualne trzymanie rączek i poklepywanie po plecach to musisz się odezwać do szefowej @olka11135
Myśle, ze wiele z nas ma testowstręt, wiele testuje za wcześnie (bo kto nam zabroni), i pisałyśmy tez o (urojonych lub nie) wczesnych objawach ciąży
wiesz dobrze, że ciąża u mnie to nie problem - gorzej jest potem Więc nawet jeśli się trafi, to pytanie na jak długoJa mam teraz ciążę z akcji, która odbyła się na drugi dzień po piku więc wiesz...