reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ja jeszcze dzisiaj siedzę w czerwonej komnacie😒 😮‍💨
Ja dzisiaj komnatę zamykam. I czas otworzyć
S.ex room, bo w sumie mamy długą posuchę. Mialam 0 nastroju 😜
Ale dzisiaj:
insect love GIF

Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :😜
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?
Do nas nie przychodzi ale mąż ma chrześnicę za granicą i tam oni mają ten zwyczaj szukania jajeczek ze słodyczami itp więc zawsze ślemy jakiś prezent.

Hej :) Czyli nadal próbujecie? Jak się czujesz? Jeżeli pisałaś wcześniej to przepraszam, ale nie wychwyciłam info
nie staramy się, wcześniejszy seks był 4 dni wcześniej 😝 Pisałam, że nie będziemy jak na razie się zabezpieczać, chcę zmienić robotę i jak będę miała odzew, to wtedy będziemy ostrożni. Więc z tego cyklu raczej dziecka nie będzie 🤣

nie staramy się, wcześniejszy seks był 4 dni wcześniej 😝 Pisałam, że nie będziemy jak na razie się zabezpieczać, chcę zmienić robotę i jak będę miała odzew, to wtedy będziemy ostrożni. Więc z tego cyklu raczej dziecka nie będzie 🤣
Ja mam teraz ciążę z akcji, która odbyła się na drugi dzień po piku więc wiesz...
Surprise Cringe GIF by adela_nevecerela

A. No to to info załapałam ;D No to nie wiem czego życzyć, ale dobrej zabawy to na pewno!

Ja mialam pik 22.03 ale ze wzgledu na ostatni sex 18.03 ja akurat czekam na @ tylko 🙃 to nie dotrzymam towarzystwa 🙅‍♀️

Hej, ja miałam pierwsza iui 3 dni przed Tobą, w 9 dniu po miałam śnieżnobiały test, w 11 dniu (czyli tak jak Ty dzisiaj chyba?) dostałam okres/ mocne plamienie, które ustało dzień później. Wczoraj był 13 dzień i test sikany pozytywny, a dzisiaj czekam na wynik bety. Jest jeszcze tutaj jedna dziewczyna po inseminacji (mam nadzieje ze nikogo nie przeoczyłam) @Zuza_7 i chyba tez jeszcze nie jest pewna co i jak, bo pierwszy test sikany negatywny (ale może był za wcześnie?). Poza tym są wszelkiej maści Staraczki Siłaczki 💪🏻🙃 które testują na dniach, sprawdź sobie na pierwszej stronie wątku i jak chcesz się zapisać na wirtualne trzymanie rączek i poklepywanie po plecach to musisz się odezwać do szefowej @olka11135
Myśle, ze wiele z nas ma testowstręt, wiele testuje za wcześnie (bo kto nam zabroni), i pisałyśmy tez o (urojonych lub nie) wczesnych objawach ciąży:)
Dziękuję za odpowiedź. Ja mam cykle 34-36 dni więc jeszcze trochę poczekam żeby się nie rozczarować. Gratulacje i trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli!!!🤗

reklama
Do góry