Brownie1992
Moderator
W tym cyklu takie bombowe to mogę mieć jedynie bąki w dupieA haha chętnie! Mam nadzieję, że owulaki nie będą aż tak potrzebne, bo Twoja owu będzie właśnie taka:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym cyklu takie bombowe to mogę mieć jedynie bąki w dupieA haha chętnie! Mam nadzieję, że owulaki nie będą aż tak potrzebne, bo Twoja owu będzie właśnie taka:
Moja 2 lata 3 miesiące i też kocha psi patrol
Broda jeszcze czystaA ja mam wysyp na brodzie
A wiecie,że ja? Ja w żadnej ciąży nie miałam praktycznie objawów..jedynie trochę senność na początku i cycki urosły. W sumie tyle. W każdej ciąży było tak samo
No ale umawiasz się na konkretną godzinę, prawda? To chyba jakoś to monitorują?
Mój chłop umówił się jakiś czas temu do fizjoterapeuty. Pojechał na pierwszą wizytę i było 1,5h opóźnienia, czekał. Pojechał na drugą, był "na styk" a przed nim 5 osób w kolejce. Więc się wkurzył i więcej nie pojechał.
U mnie pęcherzyk 17 cm ale aż zażenowana jestem sobą i waleniem glupa ale babeczka strasznie młodziutka i z takim uśmieszkiem patrzyła na mnie
Moja 2 lata 3 miesiące i też kocha psi patrol
Jejuuu… dziewczyny… mam dzis 9 dpo, zrobilam test ale negatyw, wiem że za wczesnie na cokolwiek, a mialam masakre , caly dzien mnie mdli…. Od owulki lekko cmi brzuch i cos czasem sie przelewa. Nie mierze temperatury, jestem świeżakiem w tym temacie.. okres mam miec 8.04. Takie rzeczy istnieja jak mdłosci tak wczesnie…
O WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!
Ale miałyście rację, zagadałam lekarza i on mnie też ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko
W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakcie jak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig
ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm co prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy
A propos kolejki w Luxmedzie, kiedyś jak jeszcze miałam pakiet- przychodzę któregoś dnia na wizytę, elegancko na 17:30, zjawiam się pod gabinetem o 17:25 i nawet mi nie przyszło do głowy żeby zapytać „przepraszam, kto z Państwa ostatni?” No bo co mnie to obchodzi, skoro ja o 17:30 wchodzę wtem lekarz drzwi otwiera i wzywa panią Katarzynę a tu jeb, jakaś kobita się do drzwi rzuciła. Pomyślałam - ok, pewnie była przede mną i jest lekkie opóźnienie. Po czym zeszło się jej strasznie długo i zdążyłam się już troszkę wkurzyć. Wchodzę do gabinetu a koleś mnie przeprasza, bo okazało się, ze on wezwał mnie (to była moja pierwsza wizyta) zebrał wywiad, wszystko spisał, łącznie z tym, że 3 porody były i badania oraz leczenie zlecił a potem musiał to odkręcać od tamtej pory już zawsze pytam czy ktoś jeszcze czeka do tego samego gabinetu
Dziewczyny, czy endometrium 15mm na 12 dni przed okresem to normalna grubość ?
kurde weź bo dopiero poniedziałek a ja bym też posumplementowala witaminę w jak wino
nieee, nie jestem pewna czy już głową przestała mnie boleć bo sobotniej suplementacji
ach, co za różnica jaki dzień witaminy to przecież dla zdrowia