Avy
Fanka BB :)
Zrobiły mi się dzisiaj przez to nasze gadanie zmarszczki mimiczneJa coś kojarzę, jakaś youtuberka polecała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiły mi się dzisiaj przez to nasze gadanie zmarszczki mimiczneJa coś kojarzę, jakaś youtuberka polecała
Już patrzę, dopiero wróciłam!@Nasturtium jak mi zaraz nie odpiszesz na priv to Cię znajdę i zabije
@Nasturtium ja też!@Nasturtium jak mi zaraz nie odpiszesz na priv to Cię znajdę i zabije
Myślałam, że pryszcz na cionszaZrobiły mi się dzisiaj przez to nasze gadanie zmarszczki mimiczne
Pryszczy ostatnio u mnie dostatekMyślałam, że pryszcz na cionsza
Ja mam poczucie, że maseczki ułatwiły mi część rozmów w klinice (szczególnie na początku). Jakoś tak mniej się krępuję i w ogóle czuję się bardziej incognito. Ale ja z tych aspołecznych, więc wiesz...
Nie bo kupiłam połówkę bo mój mąż nie lubi I muszę żreć bo się skisi
Oho, to mój pożera. Jak kroje sobie to od razu się pojawia i "a dla mnie?!"Mój niestety lubi i w poprzednim cyklu zeżarł mi przed owu
Ja mam takiego super gulczana na czolePryszczy ostatnio u mnie dostatek
A haha chętnie! Mam nadzieję, że owulaki nie będą aż tak potrzebne, bo Twoja owu będzie właśnie taka:Oddałabyś trochę potrzebującej koleżance
A ja mam wysyp na brodzieJa mam takiego super gulczana na czole