reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Na początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawa👽
To daj znać jak rozwój sytuacji! Ja miałam podobna sytuacje w zeszłym miesiącu (4 dni spóźnienia, blada kreseczka na tescie ale finalnie okres przyszedł na 2 dni) i olałam temat, najwyżej się 21.04 miło zaskoczę 🙈

Wyżalę się, że dawno nie miałam tak trzonowego dnia w pracy, nie chce mi się nawet opisywać, ale właśnie jem drugą połowę czekolady, idę na żarcie do nepalskiej i zjem tyle żebym skoncentrowała się tylko na walce z przejedzeniem😀. Życzę wszystkim duuuużo lepszego początku tygodnia niż to ma miejsce u mnie 🙂. Róbcie sobie małe przyjemności 🙂.
Przesyłam słońce i szum oceanu na ukojenie nerwów ☀️🌊
Ja mam takie jazdy z nastrojem, że nie wiem, co robić 😞 I nie ma jednej konkretnej przyczyny, jest kumulacja syfu.

Przesyłam słońce i szum oceanu na ukojenie nerwów ☀️🌊
Ja mam takie jazdy z nastrojem, że nie wiem, co robić 😞 I nie ma jednej konkretnej przyczyny, jest kumulacja syfu.
Ja uściskam z zimnej Łodzi. I wierzę, że kolejne dni będą lepsze. Jeśli masz ochotę się wyżalić- do mnie zawsze możesz 🙂.

Na początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawa👽
Osz kurde, może ja też powinnam nasikać na test? 😱 A jeśli zabiłam dziecko letrozolem? 😱 Jaka schiza!

reklama
Udało mi się skończyć Wenecję. Uff! 🤣

Załączniki

• IMG_1152.jpeg
    IMG_1152.jpeg
    450,3 KB · Wyświetleń: 48
Do góry