asiasiasia
Fanka BB :)
prywatnieTakie terminy prywatnie, czy na NFZ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prywatnieTakie terminy prywatnie, czy na NFZ?
Kto nie miał wszystkich objawów ciąży poza ciążą niech pierwszy rzuci kamieniem!
Moja Brownie Ty się nie nakręcaj, ja brałam 10 lat antykoncepcje. Na początku te paskudne Diane 35 (klasyk), potem dopiero trójfazoweTo podobno jak ja. Właściwie z ciekawości przy kolejnej wizycie zapytam o to jakie jest podejście lekarzy w tym temacie
o kurka, co za zwrot akcji, trzymam kciukiHejka, teraz u mnie znowu zwrot akcji, od soboty okres, a wczoraj jakby ustał. Teraz tylko takie małe sporadyczne plamienie, więc wygrzebałam ostatni test no i tadaam… Teraz nie wiem, czy ten prima aprillis byl w sobotę czy się u mnie przesunął na dzisiaj
Teraz tak: jestem geriatryczka (chyba najstarsza z was), wiem o wszystkich ryzykach, naczytałam się juz oczywiście o biochemach i o cp i co tam jeszcze może być przy krwawieniu/plamieniach.
Ale idę jutro bladym świtem na Becię i zobaczymy
Ja się nie nakrecamMoja Brownie Ty się nie nakręcaj, ja brałam 10 lat antykoncepcje. Na początku te paskudne Diane 35 (klasyk), potem dopiero trójfazowe
o rany! A jak wyglądał te okres?Hejka, teraz u mnie znowu zwrot akcji, od soboty okres, a wczoraj jakby ustał. Teraz tylko takie małe sporadyczne plamienie, więc wygrzebałam ostatni test no i tadaam… Teraz nie wiem, czy ten prima aprillis byl w sobotę czy się u mnie przesunął na dzisiaj
Teraz tak: jestem geriatryczka (chyba najstarsza z was), wiem o wszystkich ryzykach, naczytałam się juz oczywiście o biochemach i o cp i co tam jeszcze może być przy krwawieniu/plamieniach.
Ale idę jutro bladym świtem na Becię i zobaczymy
Na początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawao rany! A jak wyglądał te okres?
koniecznie zrób jutro betę i progesteron!Na początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawa
a wiesz kiedy miałaś owulacje? (w sensie miałaś monitoring, mierzyłaś temperaturę albo chociaż sikalas na owulaki?)Na początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawa