Mademoiselle_Nika
Moderator
5.04. Poproszę będę testować o ile nie przyjdzie @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no @, płodne, mąż i moze na koniec kwietnia będzie szansa zatestowac. Przypominam, że kwiecień zaczyna się za 2 dni .Jeśli u ciebie dopiero rośnie temperatura to może miałaś spóźnioną owu jednak, tylko co ty wtedy chcesz testować, jak męża nie było na ten drugi pik, hm?
No w takiej sytuacji nie mogę zawieść oczekiwań
Absolutnie nie jesteś szurnięta, mi apka pokazuje datę - też się podniecamJak uda mi się zajść w tym cyklu, to dziecko urodzi się 1-3 stycznia, super (tak, jestem szurnięta i co miesiąc sprawdzam datę porodu, nawet jak jeszcze nie jestem w ciąży )
Aaa farciara z krótszymi cyklami co to może 2 razy w miesiącu testowaćno @, płodne, mąż i moze na koniec kwietnia będzie szansa zatestowac. Przypominam, że kwiecień zaczyna się za 2 dni .
Nie do końca, ostatnie cykle mialam 27 28 dni, a ten zapowiada się dluzszy, moze na ostatni dzień kwietnia się załapie.na pewno progesteron mnie ciekawi. Bo dość nieprzewidywalny wypadł cykl.Aaa farciara z krótszymi cyklami co to może 2 razy w miesiącu testować
rany, to już było by niemoralne ile ja bym wciągnę uszek z barszczem w święta jeśli była bym pod koniec ciąży. Nie istnieje lepsza wymówka!Absolutnie nie jesteś szurnięta, mi apka pokazuje datę - też się podniecam