reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Cześć :)
Jestem nowa na forum :) razem z mężem podjęliśmy decyzję o ponownym powiększeniu rodziny :) mam nadzieję, że mogę się do was dołączyć!!
Jestem już po dniach płodnych, także test zrobię 8. 04 więc proszę o dopiske
Życzę wam dwóch kreseczek w kwietniu!!

Hej
Ja również planuje 2 kreski ma ten mc ale jak wyjdzie czas pokaże
Jestem po usunięciu mireny i nie wiem jak to wszystko pójdzie
Ale zostanę tu jeśli mogę :))
Witaj :) Jeśli chciałabyś zapisać się na jakiś termin na testowanie to daj znać @olka11135 ;)
Opowiesz tutaj coś więcej o sobie? Nie każda z dziewczyn czyta wątek, na którym pisałaś :)

Witaj :) Jeśli chciałabyś zapisać się na jakiś termin na testowanie to daj znać @olka11135 ;)
Opowiesz tutaj coś więcej o sobie? Nie każda z dziewczyn czyta wątek, na którym pisałaś :)
Narazie się nie testuje wstrzymam się jeszcze :)
W lipcu skończę 38lat
Mam 2 synów z małżeństwa 15 i 9 we wrześniu
Jestem w 3letnim związku i marzy nam się dziewczynka
Partener jest młodszy o dwa lata nie ma swoich dzieci
Nie planowałam już dzieci ale jakoś tak wyszło
Po śmierci mojej mamy zapragnęłam córki kogoś dla siebie bo wiadomo jak to z chłopami pójdą za swoimi babami za rodzinami ;)

Narazie się nie testuje wstrzymam się jeszcze :)
W lipcu skończę 38lat
Mam 2 synów z małżeństwa 15 i 9 we wrześniu
Jestem w 3letnim związku i marzy nam się dziewczynka
Partener jest młodszy o dwa lata nie ma swoich dzieci
Nie planowałam już dzieci ale jakoś tak wyszło
Po śmierci mojej mamy zapragnęłam córki kogoś dla siebie bo wiadomo jak to z chłopami pójdą za swoimi babami za rodzinami ;)
o to ja też mam dwójkę z poprzedniego małżeństwa (ale 17 letniego syna i 14 letnią córkę), mój aktualny mąż nie ma swoich dzieci i też jest 2 lata młodszy ode mnie 😝 W tym roku pyknie Nam 9 lat razem i 3 po ślubie. Staramy się od czerwca 2021, ale niestety Nasza droga jest długa i ciężka… Niby w badaniach wszystko ok, ale mamy w historii 4 poronienia. Mam nadzieję, że szybko będziecie cieszyć się zdrową i upragnioną ciążą 😉

o to ja też mam dwójkę z poprzedniego małżeństwa (ale 17 letniego syna i 14 letnią córkę), mój aktualny mąż nie ma swoich dzieci i też jest 2 lata młodszy ode mnie 😝 W tym roku pyknie Nam 9 lat razem i 3 po ślubie. Staramy się od czerwca 2021, ale niestety Nasza droga jest długa i ciężka… Niby w badaniach wszystko ok, ale mamy w historii 4 poronienia. Mam nadzieję, że szybko będziecie cieszyć się zdrową i upragnioną ciążą 😉
Wiec mamy sporo wspólnego hihi
Ja również mam nadzieje ze i u was w końcu słońce zaświeci 💚💪😊

reklama
Do góry