reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Elo elo, mam nadzieje, że u Was wszystko wspaniale! Trzonujcie i zachodźcie.
Ja teraz odliczam do wakacji, lecimy 18 maja :) więc teraz mamy przerwę w staraniach. I powiem Wam, ze nawet pół supla nie biorę, nic. Odstawiłam wszystko prócz euthyroxu. I bardzo dobrze

O WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!

Ale miałyście rację, zagadałam lekarza 😂 i on mnie też 😂 ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko 😂

W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakcie 😂 jak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte 😂 więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig 😂

ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm 😎😎😎 co prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy :D
I to bez supli takie wyhodowałaś! Pieknie.
Trzonowanie w aucie czy w toalecie?

Elo elo, mam nadzieje, że u Was wszystko wspaniale! Trzonujcie i zachodźcie.
Ja teraz odliczam do wakacji, lecimy 18 maja :) więc teraz mamy przerwę w staraniach. I powiem Wam, ze nawet pół supla nie biorę, nic. Odstawiłam wszystko prócz euthyroxu. I bardzo dobrze
Jak dobrze Cię tu widzieć! Odpoczywaj na wakacjach, zbierz nową energię i wracaj do nas :)

Jak dobrze Cię tu widzieć! Odpoczywaj na wakacjach, zbierz nową energię i wracaj do nas :)
czasem zaglądam, żeby zobaczyć, czy ktoś zaszedł i ogólnie co tam, ale staram się tylko raz na jakiś czas. Powiem szczerze, ze elegancko odświeżyłam sobie głowę.
I dalej ćwiczę jak dzikus, straciłam już 2c w talii :D

I to bez supli takie wyhodowałaś! Pieknie.
Trzonowanie w aucie czy w toalecie?
w domu 😂

Cieszę się mega z tego endo, może mój organizm potrzebował czasu? W każdym razie jak to ja trochę się martwię, że on tak bardzo na szybko je zmierzył, ale już i tak byłam umówiona do tej mojej na piątek, to ona mi potwierdzi ten wymiar i będę spokojniejsza ;)

O WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!

Ale miałyście rację, zagadałam lekarza 😂 i on mnie też 😂 ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko 😂

W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakcie 😂 jak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte 😂 więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig 😂

ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm 😎😎😎 co prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy :D
@Nasturtium chyba chciałaś info co tam u naszego Bolilola 😊

na co? On nie zna szczegółów :D zawiózł mnie, czekał pod gabinetem, wyszłam, powiedziałam, że wracamy do domu się ruchać, to się ucieszył 😅
Ale konar zapłonął??? 😏😏😏
on fire GIF

reklama
Do góry