reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

w domu 😂

Cieszę się mega z tego endo, może mój organizm potrzebował czasu? W każdym razie jak to ja trochę się martwię, że on tak bardzo na szybko je zmierzył, ale już i tak byłam umówiona do tej mojej na piątek, to ona mi potwierdzi ten wymiar i będę spokojniejsza ;)
Jeśli ta babka w piątek potwierdzi Ci to endo to nie potrzebujesz żadnych supli moja droga 😘
I masz cionsza jak nic 🥰

reklama
kurna mac, to może ja powinnam się temu przyjrzeć z 3.40 czyli na granicy 🤯
a może najpierw byśmy spojrzeli na jakieś normy laboratoryjne czy coś ?😅 bo takie pisanie zakresów bez punktu odniesienia jakiś średnio do mnie przemawia 😉 ja brałam anty krótko w sumie i z przerwami raczej, AMH mam ponad 5 i wszystko u mnie w porządku 😉

w domu 😂

Cieszę się mega z tego endo, może mój organizm potrzebował czasu? W każdym razie jak to ja trochę się martwię, że on tak bardzo na szybko je zmierzył, ale już i tak byłam umówiona do tej mojej na piątek, to ona mi potwierdzi ten wymiar i będę spokojniejsza ;)
Tak mi się właśnie wydaje że organizm potrzebuje czasu. To byłoby zbyt proste: łyknąć suple, poprawić dietę i już. Trzeba trochę podtuczyc endo i pewnie nie da się tak z miesiąca na miesiąc tego osiągnąć

a jak długi masz cykl? U mnie (25 dni) jak najbardziej ok bo akurat jest to w okolicy owu 😉
Wiesz co, zazwyczaj 29-30 dni ale jak ostatnio byłam na wizycie to dostałam te leki na niedoczynnosc i wtedy miałam strasznie krótki cykl po nich, właśnie 25 dni.
No i wczytałam się w opis z tamtej wizyty teraz i wtedy było 15mm, na 12 dni przed miesiączka. Teraz się jakoś wystrachałam, że może za grube podczytujac wątki na forum 🫢

a może najpierw byśmy spojrzeli na jakieś normy laboratoryjne czy coś ?😅 bo takie pisanie zakresów bez punktu odniesienia jakiś średnio do mnie przemawia 😉 ja brałam anty krótko w sumie i z przerwami raczej, AMH mam ponad 5 i wszystko u mnie w porządku 😉
nie no, w sumie od razu ochłonęłam i nie martwię się jednak

Plus chyba też przestanę brać suple skoro takie piękne efekty bez 🤩

Wiesz co, zazwyczaj 29-30 dni ale jak ostatnio byłam na wizycie to dostałam te leki na niedoczynnosc i wtedy miałam strasznie krótki cykl po nich, właśnie 25 dni.
No i wczytałam się w opis z tamtej wizyty teraz i wtedy było 15mm, na 12 dni przed miesiączka. Teraz się jakoś wystrachałam, że może za grube podczytujac wątki na forum 🫢
teraz przeczytałam to co napisałam i sama siebie nie zrozumiałam 🤣

myślę, że póki co nie ma powodów do obaw 😉 12 dni przed miesiączką to akurat okolice owulacji wiec ono powinno wtedy być tłuściutkie i gotowe na przyjęcie bobaska 🤗

reklama
Hahahha :D ja powiedziałam dokładnie to samo co @Bolilol, ale babeczka aż zdjęła maskę i na mnie z uśmieszkiem „a skąd pani wie, ze nie było owu?” „Jajnik panią boli tak?”, ale na szczęście młodziutka, wiec wymieszała we mnie ta pałka od usg jakby jakieś ciasto ugniatala :D

na szczęściu mężu zapytał i jak tam, czy owu się zbliża i optymistycznie czy dziś seksior, poszedł na basen (no bo go boli wszystko), wiec nas jeszcze wieczorkiem czeka trzonowanie :D oby szczęśliwe :p

Do góry