reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

w domu 😂

Cieszę się mega z tego endo, może mój organizm potrzebował czasu? W każdym razie jak to ja trochę się martwię, że on tak bardzo na szybko je zmierzył, ale już i tak byłam umówiona do tej mojej na piątek, to ona mi potwierdzi ten wymiar i będę spokojniejsza ;)
Jeśli ta babka w piątek potwierdzi Ci to endo to nie potrzebujesz żadnych supli moja droga 😘
I masz cionsza jak nic 🥰

reklama
kurna mac, to może ja powinnam się temu przyjrzeć z 3.40 czyli na granicy 🤯
a może najpierw byśmy spojrzeli na jakieś normy laboratoryjne czy coś ?😅 bo takie pisanie zakresów bez punktu odniesienia jakiś średnio do mnie przemawia 😉 ja brałam anty krótko w sumie i z przerwami raczej, AMH mam ponad 5 i wszystko u mnie w porządku 😉

w domu 😂

Cieszę się mega z tego endo, może mój organizm potrzebował czasu? W każdym razie jak to ja trochę się martwię, że on tak bardzo na szybko je zmierzył, ale już i tak byłam umówiona do tej mojej na piątek, to ona mi potwierdzi ten wymiar i będę spokojniejsza ;)
Tak mi się właśnie wydaje że organizm potrzebuje czasu. To byłoby zbyt proste: łyknąć suple, poprawić dietę i już. Trzeba trochę podtuczyc endo i pewnie nie da się tak z miesiąca na miesiąc tego osiągnąć

a jak długi masz cykl? U mnie (25 dni) jak najbardziej ok bo akurat jest to w okolicy owu 😉
Wiesz co, zazwyczaj 29-30 dni ale jak ostatnio byłam na wizycie to dostałam te leki na niedoczynnosc i wtedy miałam strasznie krótki cykl po nich, właśnie 25 dni.
No i wczytałam się w opis z tamtej wizyty teraz i wtedy było 15mm, na 12 dni przed miesiączka. Teraz się jakoś wystrachałam, że może za grube podczytujac wątki na forum 🫢

a może najpierw byśmy spojrzeli na jakieś normy laboratoryjne czy coś ?😅 bo takie pisanie zakresów bez punktu odniesienia jakiś średnio do mnie przemawia 😉 ja brałam anty krótko w sumie i z przerwami raczej, AMH mam ponad 5 i wszystko u mnie w porządku 😉
nie no, w sumie od razu ochłonęłam i nie martwię się jednak

Plus chyba też przestanę brać suple skoro takie piękne efekty bez 🤩

Wiesz co, zazwyczaj 29-30 dni ale jak ostatnio byłam na wizycie to dostałam te leki na niedoczynnosc i wtedy miałam strasznie krótki cykl po nich, właśnie 25 dni.
No i wczytałam się w opis z tamtej wizyty teraz i wtedy było 15mm, na 12 dni przed miesiączka. Teraz się jakoś wystrachałam, że może za grube podczytujac wątki na forum 🫢
teraz przeczytałam to co napisałam i sama siebie nie zrozumiałam 🤣

myślę, że póki co nie ma powodów do obaw 😉 12 dni przed miesiączką to akurat okolice owulacji wiec ono powinno wtedy być tłuściutkie i gotowe na przyjęcie bobaska 🤗

reklama
Hahahha :D ja powiedziałam dokładnie to samo co @Bolilol, ale babeczka aż zdjęła maskę i na mnie z uśmieszkiem „a skąd pani wie, ze nie było owu?” „Jajnik panią boli tak?”, ale na szczęście młodziutka, wiec wymieszała we mnie ta pałka od usg jakby jakieś ciasto ugniatala :D

na szczęściu mężu zapytał i jak tam, czy owu się zbliża i optymistycznie czy dziś seksior, poszedł na basen (no bo go boli wszystko), wiec nas jeszcze wieczorkiem czeka trzonowanie :D oby szczęśliwe :p

Do góry