reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

A propos kolejki w Luxmedzie, kiedyś jak jeszcze miałam pakiet- przychodzę któregoś dnia na wizytę, elegancko na 17:30, zjawiam się pod gabinetem o 17:25 i nawet mi nie przyszło do głowy żeby zapytać „przepraszam, kto z Państwa ostatni?” No bo co mnie to obchodzi, skoro ja o 17:30 wchodzę 😜 wtem lekarz drzwi otwiera i wzywa panią Katarzynę a tu jeb, jakaś kobita się do drzwi rzuciła. Pomyślałam - ok, pewnie była przede mną i jest lekkie opóźnienie. Po czym zeszło się jej strasznie długo i zdążyłam się już troszkę wkurzyć. Wchodzę do gabinetu a koleś mnie przeprasza, bo okazało się, ze on wezwał mnie (to była moja pierwsza wizyta) zebrał wywiad, wszystko spisał, łącznie z tym, że 3 porody były i badania oraz leczenie zlecił a potem musiał to odkręcać 🙄🙄🙄 od tamtej pory już zawsze pytam czy ktoś jeszcze czeka do tego samego gabinetu 😆

reklama
O WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!

Ale miałyście rację, zagadałam lekarza 😂 i on mnie też 😂 ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko 😂

W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakcie 😂 jak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte 😂 więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig 😂

ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm 😎😎😎 co prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy :D
to może serio trzeba olać te suple wszystkie bo bez nich sobie organizm elegancko radzi 😎

Ale miałyście rację, zagadałam lekarza 😂 i on mnie też 😂 ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko 😂

W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakcie 😂 jak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte 😂 więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig 😂

ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm 😎😎😎 co prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy :D
Ale się cieszę!!! :) Endo piękne! Teraz to już musi być cionsz :D

te endo to jak na drożdżach z miesiąca na miesiąc rośnie 🤩

Kurva no ja jebie jak zajdziesz to przestaje żreć suple i odpuszczam 🤣

reklama
Do góry