reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jejuuu… dziewczyny… mam dzis 9 dpo, zrobilam test ale negatyw, wiem że za wczesnie na cokolwiek, a mialam masakre , caly dzien mnie mdli…. Od owulki lekko cmi brzuch i cos czasem sie przelewa. Nie mierze temperatury, jestem świeżakiem w tym temacie.. okres mam miec 8.04. Takie rzeczy istnieja jak mdłosci tak wczesnie…😳
Szukałam kiedyś info na ten temat i niby objawy są zwykle dopiero w terminie miesiączki, sporadycznie się zdarza że któraś czuła wcześniej :p także różnie może być ale wiadomo lepiej się nie nastawiać.

O WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!

Ale miałyście rację, zagadałam lekarza 😂 i on mnie też 😂 ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko 😂

W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakcie 😂 jak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte 😂 więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig 😂

ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm 😎😎😎 co prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy :D

reklama
Do góry