Avy
Fanka BB :)
Opowiadaj wszystko!U mnie pęcherzyk 17 cm ale aż zażenowana jestem sobą i waleniem glupa ale babeczka strasznie młodziutka i z takim uśmieszkiem patrzyła na mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Opowiadaj wszystko!U mnie pęcherzyk 17 cm ale aż zażenowana jestem sobą i waleniem glupa ale babeczka strasznie młodziutka i z takim uśmieszkiem patrzyła na mnie
WieśniaryWszystkie nas ukradkiem podczytują
Moja 2 lata 3 miesiące i też kocha psi patrolMam 2,5 latke jesteśmy na etapie psiego patrolu ale tak bardzo bardzo ....
A wiecie,że ja? Ja w żadnej ciąży nie miałam praktycznie objawów..jedynie trochę senność na początku i cycki urosły. W sumie tyle. W każdej ciąży było tak samoKto nie miał wszystkich objawów ciąży poza ciążą niech pierwszy rzuci kamieniem!
To wtedy sobie sama zrobi to usg i po sprawieŻeby tylko ten lekarz nie uciekł z płaczem przed zrobieniem usg
Ale tu chodziło o ciążowe objawy bez ciążyA wiecie,że ja? Ja w żadnej ciąży nie miałam praktycznie objawów..jedynie trochę senność na początku i cycki urosły. W sumie tyle. W każdej ciąży było tak samo
Nawet by mnie to nie zdziwiło. Przecież ona jest tak obcykana, że bez problemu dałaby radęTo wtedy sobie sama zrobi to usg i po sprawie
Albo sie okazało, że owu tuż tuż i trzonuje w samochodzie z mężem@Bolilol chyba zagadała lekarza ,