reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hmm nie wiem ciężko uznać. Wydaje mi się, z to tak nie działa.Bo ja nie miałam nigdy tendencji do policystycznych jajnikow. Obraz na USG jest dobry, zawsze 1 pęcherzyk dominujący, nigdy też nie wyłapałam torbieli u siebie. Lekarka mi wytłumaczyła, że mój wyższy wynik AMH niż norma dla mojego wieku to właśnie wina antykoncepcji branej przez lata kiedy nie miałam w ogole swoich owulacji. Jeśli zawsze miałaś pcos to anty to tylko maskowały, a nie sa przyczyną. Ja tak to rozumiem
Tak sobie myślę, że do tej pory byłam przekonana, że skoro długo nie miałam okresów to jednoczenie nie miałam owulacji, ale biorąc pod uwagę moje niskie amh może jednak były … Chyba, że po prostu zawsze miałam taką małą rezerwę.
Nie wiem na co mi takie rozkminy, ale amh to mój pstry konik🤣.

reklama
od trzech lat ich nie myję 😂 ale w tym roku jak przyjdzie w końcu wiosna, to jednak będzie trzeba się za to wziąć 😅 a tak to nic nie robie, nie obchodzimy świąt. W sobotę jedziemy do mojej mamy w odwiedziny, a w poniedziałek do rodziny męża. Niedzielę chyba mamy wolną, nawet zapytałam męża, czy woli żebym zrobiła jakieś uroczyste śniadanie, czy woli żebyśmy się wyspali i zjemy kanapki, zgadnijcie co wybrał 😂
Czekamy w takim razie na zdjęcie suto zastawionego stołu 😋.

Jak tam u Ciebie? Opowiadaj 😍
A dziękuje ze pytasz 🥰
Nie będę się rozpisywać i zawracać Wam tutaj głowy.
Boróweczka rośnie , dzisiaj właśnie miałam wizytę ma już zalążki raczek i nóżek , serduszko bije. Wszystko jest tak jak trzeba 🥰 z dolegliwości to mam okropne zawroty głowy muszę uważać jak się podnoszę bo grozi to omdleniem. A tak to narazie na spokojnie wszystko

A Twoja endo jak tam ? Odczuwasz poprawę po zabiegu ?

A dziękuje ze pytasz 🥰
Boróweczka rośnie , dzisiaj właśnie miałam wizytę ma już zalążki raczek i nóżek , serduszko bije. Wszystko jest tak jak trzeba 🥰 z dolegliwości to mam okropne zawroty głowy muszę uważać jak się podnoszę bo grozi to omdleniem. A tak to narazie na spokojnie wszystko

Tak czuję poprawę. Teraz czekam co rozwinie się w tym cyklu, jeśli się nie uda to gin kazała przyjść będziemy znowu robić hormony i inne badania krwi. Również dziękuje, że pytasz . Cieszę się ze u Ciebie wszystko ok 😍 Tak bardzo ci kibicowałam i dalej to robie🙈

Żeby nie było, widziałam Twój pierwszy wpis ale nie bardzo wiedziałam jak mam się do niego odnieść, a potem zapomniałam. Po raz kolejny - jasne, spoko rozumiem że ciężko czasem za dziewczynami nadążyć - sama nie śledziłam za bardzo wątków w ostatnich 3 miesiącach bo miałam jakieś tam swoje prywatne sprawy, no ale jednak - pierwszy wpis warto przeczytać, szczególnie że tak jakby sam on się ładuje na start więc naprawdę nie wymaga to nie wiadomo jakiej "pracy" - wpiszę Ci na dziś negatyw, żeby jednak było "po bożemu" bo chcę wszystkie dziewczyny traktować równo
Ale ja przeczytałam prawie każdy post, więc nie chce tu nic mówić, bo się chyba nie zrozumiałyśmy 🙃 napisałam ze dodałam post jako komentarz do innego postu, a ze pierwszy raz uczestniczę w takim forum to po prostu mogło to zostać przez administratorkę czy jak tam dokładnie nazwać przeoczone 🧐

A dziękuje ze pytasz 🥰

podglądamy Cię 😅 super że wszystko ok (tutaj mogę to legalnie powiedziec 😅)

Dobrze kojarze że brałaś fertilme? Chyba też zamowie 😅

Tak czuję poprawę. Teraz czekam co rozwinie się w tym cyklu, jeśli się nie uda to gin kazała przyjść będziemy znowu robić hormony i inne badania krwi. Również dziękuje, że pytasz . Cieszę się ze u Ciebie wszystko ok 😍 Tak bardzo ci kibicowałam i dalej to robie🙈
To bardzo się cieszę ze czujesz poprawę , to najważniejsze 🥰
Spróbuj wdrążyć dietę przeciwzapalna i suple a napewno Jeszcze bardziej poczujesz różnice. Jeśli chcesz mogę Ci albo jeżeli któraś z Was będzie chciała udostępnić jadłospis 🥰
Bardzo mi miło ! ❤️ ja również kibicuje Tobie jak i każdej tutaj🤞

reklama
To bardzo się cieszę ze czujesz poprawę , to najważniejsze 🥰
Spróbuj wdrążyć dietę przeciwzapalna i suple a napewno Jeszcze bardziej poczujesz różnice. Jeśli chcesz mogę Ci albo jeżeli któraś z Was będzie chciała udostępnić jadłospis 🥰
Bardzo mi miło ! ❤️ ja również kibicuje Tobie jak i każdej tutaj🤞

Jeśli możesz to poproszę taką dietę 🙈

Do góry