reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

E to mój nic nie mówi 🤣 Zawsze pyta czy wszystko w porządku i czy lekarz był dla mnie miły czy ma go zjebać🤣 nawet ostatnio ze mna jeździ jak mam popołudniu 😅
Edit myslisz, że Twój mąż jest taki głupi, że nie wie po co jedziesz na USG 🤣
na 100% nie wie, że jadę na usg dlatego, że mi się owu całe dwa dni spóźnia 😂 i lepiej, żeby nie wiedział 😂😂

reklama
Haha to moje pierwsze posty na forum i ten pierwszy pierwszy to był komentarz do wiadomości Marbolki (proszę wybaczyć jeśli przekręciłam) , tyle tu wpisów, że idzie pominąć😅

Żeby nie było, widziałam Twój pierwszy wpis ale nie bardzo wiedziałam jak mam się do niego odnieść, a potem zapomniałam. Po raz kolejny - jasne, spoko rozumiem że ciężko czasem za dziewczynami nadążyć - sama nie śledziłam za bardzo wątków w ostatnich 3 miesiącach bo miałam jakieś tam swoje prywatne sprawy, no ale jednak - pierwszy wpis warto przeczytać, szczególnie że tak jakby sam on się ładuje na start więc naprawdę nie wymaga to nie wiadomo jakiej "pracy" - wpiszę Ci na dziś negatyw, żeby jednak było "po bożemu" bo chcę wszystkie dziewczyny traktować równo

Cześć laseczki 🥰
Życzę Wam żeby ten kwiecień był dla Was łaskawy jak i powodzenia i cierpliwości ❤️

Przeraziła mnie Wasza lista pauzujących , mam nadzieje ze niedługo ogarnięcie swoje sprawy/badania/zdrowie i zobaczę przy Waszych loginach odpowiednia emotkę 🤞❤️
Niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was 🤞

A jak tam wasze przygotowania do świąt? Okna już pomyte ? 😂😂
od trzech lat ich nie myję 😂 ale w tym roku jak przyjdzie w końcu wiosna, to jednak będzie trzeba się za to wziąć 😅 a tak to nic nie robie, nie obchodzimy świąt. W sobotę jedziemy do mojej mamy w odwiedziny, a w poniedziałek do rodziny męża. Niedzielę chyba mamy wolną, nawet zapytałam męża, czy woli żebym zrobiła jakieś uroczyste śniadanie, czy woli żebyśmy się wyspali i zjemy kanapki, zgadnijcie co wybrał 😂

reklama
Cześć laseczki 🥰
Życzę Wam żeby ten kwiecień był dla Was łaskawy jak i powodzenia i cierpliwości ❤️

Przeraziła mnie Wasza lista pauzujących , mam nadzieje ze niedługo ogarnięcie swoje sprawy/badania/zdrowie i zobaczę przy Waszych loginach odpowiednia emotkę 🤞❤️
Niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was 🤞

Jak tam u Ciebie? Opowiadaj 😍

Do góry