reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

E to mój nic nie mówi 🤣 Zawsze pyta czy wszystko w porządku i czy lekarz był dla mnie miły czy ma go zjebać🤣 nawet ostatnio ze mna jeździ jak mam popołudniu 😅
Edit myslisz, że Twój mąż jest taki głupi, że nie wie po co jedziesz na USG 🤣
na 100% nie wie, że jadę na usg dlatego, że mi się owu całe dwa dni spóźnia 😂 i lepiej, żeby nie wiedział 😂😂

reklama
Haha to moje pierwsze posty na forum i ten pierwszy pierwszy to był komentarz do wiadomości Marbolki (proszę wybaczyć jeśli przekręciłam) , tyle tu wpisów, że idzie pominąć😅

Żeby nie było, widziałam Twój pierwszy wpis ale nie bardzo wiedziałam jak mam się do niego odnieść, a potem zapomniałam. Po raz kolejny - jasne, spoko rozumiem że ciężko czasem za dziewczynami nadążyć - sama nie śledziłam za bardzo wątków w ostatnich 3 miesiącach bo miałam jakieś tam swoje prywatne sprawy, no ale jednak - pierwszy wpis warto przeczytać, szczególnie że tak jakby sam on się ładuje na start więc naprawdę nie wymaga to nie wiadomo jakiej "pracy" - wpiszę Ci na dziś negatyw, żeby jednak było "po bożemu" bo chcę wszystkie dziewczyny traktować równo

Cześć laseczki 🥰
Życzę Wam żeby ten kwiecień był dla Was łaskawy jak i powodzenia i cierpliwości ❤️

Przeraziła mnie Wasza lista pauzujących , mam nadzieje ze niedługo ogarnięcie swoje sprawy/badania/zdrowie i zobaczę przy Waszych loginach odpowiednia emotkę 🤞❤️
Niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was 🤞

A jak tam wasze przygotowania do świąt? Okna już pomyte ? 😂😂
od trzech lat ich nie myję 😂 ale w tym roku jak przyjdzie w końcu wiosna, to jednak będzie trzeba się za to wziąć 😅 a tak to nic nie robie, nie obchodzimy świąt. W sobotę jedziemy do mojej mamy w odwiedziny, a w poniedziałek do rodziny męża. Niedzielę chyba mamy wolną, nawet zapytałam męża, czy woli żebym zrobiła jakieś uroczyste śniadanie, czy woli żebyśmy się wyspali i zjemy kanapki, zgadnijcie co wybrał 😂

reklama
Cześć laseczki 🥰
Życzę Wam żeby ten kwiecień był dla Was łaskawy jak i powodzenia i cierpliwości ❤️

Przeraziła mnie Wasza lista pauzujących , mam nadzieje ze niedługo ogarnięcie swoje sprawy/badania/zdrowie i zobaczę przy Waszych loginach odpowiednia emotkę 🤞❤️
Niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was 🤞

Jak tam u Ciebie? Opowiadaj 😍

Do góry