reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
[
Ale to chyba zależy jaki ma się pakiet w tym luxmedzie. Ja np mam w pakiecie jedną betę za darmo bez skierowania. Co prawda limit 1 na rok ale zawsze coś 😅 nie miałam też nigdy problemu z żadnym skierowaniem. Także może zależy od pakietu, placówki i lekarza ?
mam nadzieję, że się uda zaciążyć w końcu to przetestuję 😅 planuję ciągnąć z luxmedu ile się da 😀

jakby był na ciążowym to byś wyła ze szczęścia 😂 weź jedz dzisiaj do jakiegoś porządnego Rossmanna albo apteki po domowe laboratorium 😅
na Allegro domowe laboratorium jest za około 10zł, lepiej zamówić zapas od razu niż w rossmanie. Zamówiłam w piątek a w sobotę już miałam w paczkomacie 😅

ja też muszę jechać w tym celu do MIASTA! 😂 Ale mąż zaproponował, że mnie zawiezie 😁 ale nie przyznałam mu się dlaczego idę na USG, nie musi wiedzieć, że aż tak mnie pojebało 😂😂
E to mój nic nie mówi 🤣 Zawsze pyta czy wszystko w porządku i czy lekarz był dla mnie miły czy ma go zjebać🤣 nawet ostatnio ze mna jeździ jak mam popołudniu 😅
Edit myslisz, że Twój mąż jest taki głupi, że nie wie po co jedziesz na USG 🤣

reklama
Do góry