Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieję, że się uda zaciążyć w końcu to przetestuję planuję ciągnąć z luxmedu ile się daAle to chyba zależy jaki ma się pakiet w tym luxmedzie. Ja np mam w pakiecie jedną betę za darmo bez skierowania. Co prawda limit 1 na rok ale zawsze coś nie miałam też nigdy problemu z żadnym skierowaniem. Także może zależy od pakietu, placówki i lekarza ?
Musiałabym jechać do MIASTA nie chce mi sięjakby był na ciążowym to byś wyła ze szczęścia weź jedz dzisiaj do jakiegoś porządnego Rossmanna albo apteki po domowe laboratorium
na Allegro domowe laboratorium jest za około 10zł, lepiej zamówić zapas od razu niż w rossmanie. Zamówiłam w piątek a w sobotę już miałam w paczkomaciejakby był na ciążowym to byś wyła ze szczęścia weź jedz dzisiaj do jakiegoś porządnego Rossmanna albo apteki po domowe laboratorium
ja też muszę jechać w tym celu do MIASTA! Ale mąż zaproponował, że mnie zawiezie ale nie przyznałam mu się dlaczego idę na USG, nie musi wiedzieć, że aż tak mnie pojebałoMusiałabym jechać do MIASTA nie chce mi się
ale tu są potrzebne na jużna Allegro domowe laboratorium jest za około 10zł, lepiej zamówić zapas od razu niż w rossmanie. Zamówiłam w piątek a w sobotę już miałam w paczkomacie
E to mój nic nie mówi Zawsze pyta czy wszystko w porządku i czy lekarz był dla mnie miły czy ma go zjebać nawet ostatnio ze mna jeździ jak mam popołudniuja też muszę jechać w tym celu do MIASTA! Ale mąż zaproponował, że mnie zawiezie ale nie przyznałam mu się dlaczego idę na USG, nie musi wiedzieć, że aż tak mnie pojebało
Na wczoraj dokładniejale tu są potrzebne na już
Nienawidzę tej bajki
Tak wysoki wynik może wskazywać na pcos, ale na spokojnie