reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
[
Ale to chyba zależy jaki ma się pakiet w tym luxmedzie. Ja np mam w pakiecie jedną betę za darmo bez skierowania. Co prawda limit 1 na rok ale zawsze coś 😅 nie miałam też nigdy problemu z żadnym skierowaniem. Także może zależy od pakietu, placówki i lekarza ?
mam nadzieję, że się uda zaciążyć w końcu to przetestuję 😅 planuję ciągnąć z luxmedu ile się da 😀

jakby był na ciążowym to byś wyła ze szczęścia 😂 weź jedz dzisiaj do jakiegoś porządnego Rossmanna albo apteki po domowe laboratorium 😅
na Allegro domowe laboratorium jest za około 10zł, lepiej zamówić zapas od razu niż w rossmanie. Zamówiłam w piątek a w sobotę już miałam w paczkomacie 😅

ja też muszę jechać w tym celu do MIASTA! 😂 Ale mąż zaproponował, że mnie zawiezie 😁 ale nie przyznałam mu się dlaczego idę na USG, nie musi wiedzieć, że aż tak mnie pojebało 😂😂
E to mój nic nie mówi 🤣 Zawsze pyta czy wszystko w porządku i czy lekarz był dla mnie miły czy ma go zjebać🤣 nawet ostatnio ze mna jeździ jak mam popołudniu 😅
Edit myslisz, że Twój mąż jest taki głupi, że nie wie po co jedziesz na USG 🤣

reklama
Do góry