reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

A badałaś się jakoś szczegółowo przed braniem?
Pewnie jakoś super nie. Dlugo w ogóle brałaś anty?
Prawie 12 lat brałam. Przed jakoś wielce się nie badałam, ale nigdy nie miałam jakiś hiper długich cykli ani nic, a po odstawieniu tabletek nagle @ nie przychodziła. Ale nic, jakoś to będzie :)

reklama
Prawie 12 lat brałam. Przed jakoś wielce się nie badałam, ale nigdy nie miałam jakiś hiper długich cykli ani nic, a po odstawieniu tabletek nagle @ nie przychodziła. Ale nic, jakoś to będzie :)
To podobno jak ja. Właściwie z ciekawości przy kolejnej wizycie zapytam o to jakie jest podejście lekarzy w tym temacie 🙂

W luxie z wszystkim trzeba się nagimnastykować, nakłamać, ale mi nawet badanie na betę wystawili choć pani szczerze przyznała, że mają zakaz wystawiania skierowań na betę...
serio?!? a ja myślałam ze jak mi dwie kreski kiedyś wyjdą na teście to pyk na czat i będzie skierowanie, No cóż… 🤦‍♀️

nie no, spoko jest przecież - chociaż ja bym chyba liczyła ze owu była dzień później niż pokazuje apka, ale to tylko moje pitu pitu :)

Ale seksik u mnie ostatni byl 18.03... plemnik musiałby pobić rekord życia. Pewnie tempka w ciula poleciała i w górę a jutro i pojutrze dół i @. U mnie 14 dnia zawsze @, więc już tuż tuż.

Cześć u mnie 7 dzień cyklu. Wczoraj koniec okresu. Ze zrobieniem tego testu owu jeszcze się wstrzymać? Póki co sucho, żadnego śluzu
Ja zaczynam od 10dc (cykle zazwyczaj około 29 dni) i tak sobie testuje codziennie, aż kreska zacznie ciemnieć, wtedy na czuja zaczynam robić dwa dziennie :) taki bladzioch mi póki co wyszedł :)

Załączniki

• IMG_8815.jpeg
    IMG_8815.jpeg
    33,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry