reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

A badałaś się jakoś szczegółowo przed braniem?
Pewnie jakoś super nie. Dlugo w ogóle brałaś anty?
Prawie 12 lat brałam. Przed jakoś wielce się nie badałam, ale nigdy nie miałam jakiś hiper długich cykli ani nic, a po odstawieniu tabletek nagle @ nie przychodziła. Ale nic, jakoś to będzie :)

reklama
Prawie 12 lat brałam. Przed jakoś wielce się nie badałam, ale nigdy nie miałam jakiś hiper długich cykli ani nic, a po odstawieniu tabletek nagle @ nie przychodziła. Ale nic, jakoś to będzie :)
To podobno jak ja. Właściwie z ciekawości przy kolejnej wizycie zapytam o to jakie jest podejście lekarzy w tym temacie 🙂

W luxie z wszystkim trzeba się nagimnastykować, nakłamać, ale mi nawet badanie na betę wystawili choć pani szczerze przyznała, że mają zakaz wystawiania skierowań na betę...
serio?!? a ja myślałam ze jak mi dwie kreski kiedyś wyjdą na teście to pyk na czat i będzie skierowanie, No cóż… 🤦‍♀️

nie no, spoko jest przecież - chociaż ja bym chyba liczyła ze owu była dzień później niż pokazuje apka, ale to tylko moje pitu pitu :)

Ale seksik u mnie ostatni byl 18.03... plemnik musiałby pobić rekord życia. Pewnie tempka w ciula poleciała i w górę a jutro i pojutrze dół i @. U mnie 14 dnia zawsze @, więc już tuż tuż.

Cześć u mnie 7 dzień cyklu. Wczoraj koniec okresu. Ze zrobieniem tego testu owu jeszcze się wstrzymać? Póki co sucho, żadnego śluzu
Ja zaczynam od 10dc (cykle zazwyczaj około 29 dni) i tak sobie testuje codziennie, aż kreska zacznie ciemnieć, wtedy na czuja zaczynam robić dwa dziennie :) taki bladzioch mi póki co wyszedł :)

Załączniki

• IMG_8815.jpeg
    IMG_8815.jpeg
    33,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry