reklama
nindziaa
Moderator
zirołJak tam dziewczynki? U mnie dzisiaj tak
Załączniki
E
eag
Gość
ja właśnie wróciłam od ginekologa tak przyjmuje w niedziele wszystko git a teraz proseczko z malibuziroł
Załączniki
Kasienkaol
Fanka BB :)
Nasturtium
Dziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.
Chciałabym Wam bardzo podziękować za wsparcie.
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i mam nadzieję, że do zobaczenia w innym miejscu .
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i mam nadzieję, że do zobaczenia w innym miejscu .
E
eag
Gość
moja! Moja! Moja!Dziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.
MyszkaMiki30
gratulujęDziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.
A przypomnisz swoją historię? Ile się staraliście? Co było problemem? Czy coś się zmieniło w cyklu w którym zaszłaś? No i ile jesteś po owu
olka11135
Kochane, jako że zbliża się pora spanka chciałam wam bardzo podziękować za ten miesiąc.
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla @Jovi @Marbolka @Uszek @wiktoria708 @Elph @ewm @margaretka.x @Sojka @Lateeecake @Mystriousmc @Cywil87 @pluto_nova @Nasturtium - spokojnych, nudnych 9 miesięcy!
Dla reszty trzymam za was kciuki w maju i widzimy się na mamusiach!
Wątek majowy:
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla @Jovi @Marbolka @Uszek @wiktoria708 @Elph @ewm @margaretka.x @Sojka @Lateeecake @Mystriousmc @Cywil87 @pluto_nova @Nasturtium - spokojnych, nudnych 9 miesięcy!
Dla reszty trzymam za was kciuki w maju i widzimy się na mamusiach!
Wątek majowy:
Nasturtium
gratuluję
A przypomnisz swoją historię? Ile się staraliście? Co było problemem? Czy coś się zmieniło w cyklu w którym zaszłaś? No i ile jesteś po owu
Starania od sierpnia 2022, od razu badania, monitoringi.
Nasienie spoko.
U mnie niskie amh, bardzo niski estradiol, fsh, lh. Nieregularne cykle, właściwie wcale nie miałam okresu przez lata (bmi około 14-15), przytyłam i w styczniu był pierwszy okres bez wywoływania.
W cyklu, w którym zaszłam miałam zerowy poziom nadziei, brak ochoty na seks, zero śluzu, czy jakichkolwiek innych sygnałów świadczących o owulacji. Z monitoringu wynikało, że na owulacje na pewno się nie zanosi, gin kazała sobie dać spokój, zrobić kolejny ze stymulacją (której obawiałam się z uwagi na kiepskie amh). Pojechałam do lekarza, który zajmuje się przypadkami podobnymi jak mój, zrobił usg, zobaczył ciałko żółte, kazał zbadać proga- wskazał na owulacje.
Cykl bardzo się przedłużał, więc zrobiłam test, ale i tak nie wierzyłam, byłam przekonana, że fałszywka.
reklama
AScarlett
Moderator
Gratulacje!!!Dziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.
Niech się fasolka tam trzyma i nie nakręcaj się straszeniem przez lekarzy! Wiem, że Ty z tym nakręcających, więc od razu pisze.