reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Mój mąż w pracy codziennie robi między 20-25tys kroków
O, a ja myślałam ze moje 18 tys na zmianie to dużo😝(pozdrawiam służbę zdrowia;) Chociaż trzeba przyznać, ze wraz z nabieraniem doświadczenia udawało mi się zamknąć dzień na 15 tysiach bo jednak wjeżdża więcej planowania i multitasking

W ogóle to chciałabym podziękować Wam za ten miesiąc, mam nadzieje, ze okaże się on bardzo szczęśliwy i dla tych, które w kwietniu zaszły i jeszcze (tak jaj ja) drżą o to, co już się udało wytrwać, i dla wszystkich, które dzielnie do dziś trzonowaly i cionże już tuż tuż.. Nie ma 1000 stron, wiem ze ja sama dużo się nie poudzielałam a często też rządziły dołki (co jest jak najbardziej uprawnione). Dla tych, które muszą pauzować, dla dziewczyn po cholernych biochemach i innych stratach lub tych, które z jakichś przyczyn musiały zrezygnować na jakiś czas ze starań jest moja największa porcja uścisków.
pozwolę sobie stalkować Was też w maju, wiele nie mam wiedzy do podzielenia się ale kciuki mam dwa i nie zawaham die ich użyć ;)

reklama
A ja wczoraj szczerze porozmawiałam z siostrą i powiedziałam jej o wszystkich poronieniach (wiedziała tylko o jednym), o klinice o staraniach, które trwają już 2,5 roku... Nawet nie wiecie jak mi ulżyło.. tak się wygadać komuś na żywo 😊

Ale jestem dzisiaj niedo*ebana bo mąż wziął sobie do serca ten seks o 3 w nocy i skończyliśmy przed 5 a o 7 miałam pobudkę A miał być szybki numerek 🥴

Idę klepać sałatki, bo dzisiaj goście to w końcu mam dla kogoeje robić 😁

Miłego dnia 😘
Od 3 do 5 się seksiliście? :D

Do góry