reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

A może zależy od rodzaju alkoholu? Mnie zdecydowanie nie służą żadne ciemne, czerwone wino, piwo, whisky. Białe wino, prosecco, rum, gin- po tych nigdy nie czułam się źle chyba.
Początkiem marca piłam ostatni raz i była to cytrynówka. Sporo wypiekami a o dziwo dobrze się czułam. Ale to rzadkość. Po prostu nie przesadziłam, dużo jadłam i długie przerwy pomiędzy kielichami robiłam

reklama
oj nie, ja wcale nie chcę tego stanowiska jak to ma wyglądać. Nie wiem, o której dziś skończę pracę. A jeden przełożony od 2 tygodni na urlopie i go częściowo zastępuje - jeszcze dwa tygodnie, drugi dziś się zawinął o 13, a trzeci jak go zapytałam przed 16, czy może coś wysłać klientowi, to mi napisał, żebym już sama wysłała, bo się zawija właśnie 🤡 a ja jak skończę przed 22 to będę szczęśliwa 🤡🤡🤡
Współczuję, ja też podobnie zapierdzielalam. U mnie to było takie okresowe, jak to w sprzedaży ;) ostatni miesiąc kwartalu zapierdol jak sie masz, ale za to pierwszy tak na pół gwizdka (oprócz stycznia).

Dziewczynki dostalam zielone swiatlo od lekarza wszytsko jest w porzadeczku. A i zmienilam ginekologa. Nie wzielam lekow ktore tamten przepisal mi na pale. I chyba dzis pik co myslicie ?

Załączniki

• 7fbc199f-089e-4195-b2ec-78b94de3238d.jpeg
    7fbc199f-089e-4195-b2ec-78b94de3238d.jpeg
    44,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry