Brownie1992
Moderator
Ja piwemja kiedyś kozaczyłam i wódkę popijałam winem domowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piwemja kiedyś kozaczyłam i wódkę popijałam winem domowym
W liceum pamiętam, że popijaliśmy wódkę gorąca herbatą Co za czasyja kiedyś kozaczyłam i wódkę popijałam winem domowym
Podobno kieliszek wódki z pieprzem pomaga na zatrucia. Ja się nigdy nie odważyłam
moja Babcia do tej pory tak robi! Mówi że tak jej najlepiej wchodzi. I chyba coś w tym jest bo zawsze nas wszystkich przepija i jeszcze ciśnie nam że jakieś kiepskie pijaczki jesteśmy z Mamą bo przecież jak się jednego szota wypije to trzeba drugiego od razu na drugą nóżkęW liceum pamiętam, że popijaliśmy wódkę gorąca herbatą Co za czasy
Twarda zawodniczkamoja Babcia do tej pory tak robi! Mówi że tak jej najlepiej wchodzi. I chyba coś w tym jest bo zawsze nas wszystkich przepija i jeszcze ciśnie nam że jakieś kiepskie pijaczki jesteśmy z Mamą bo przecież jak się jednego szota wypije to trzeba drugiego od razu na drugą nóżkę
Być moze gdy chcesz dla 1 lub 2 osob. Gdy mowisz o 5 + 3 psy robi się gorącoNiekoniecznie. Moja Mama była teraz w podróży służbowej, trafiła na super miejsce i bardzo dobre ceny. Na majówkę mają takie same.
z babcią @nikaplis przy stole byś nie mogła siedziećWypiłam dwa piwa 0% i czuję się pijana.
Ale na zatrucia typu kacPodobno kieliszek wódki z pieprzem pomaga na zatrucia. Ja się nigdy nie odważyłam