nindziaa
Moderator
Nie No, na zatrucia pokarmowe niby tezAle na zatrucia typu kac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie No, na zatrucia pokarmowe niby tezAle na zatrucia typu kac
Piękny paw musiał byćja kiedyś kozaczyłam i wódkę popijałam winem domowym
myślę, że na przejedzenie czy jak coś stanie na żołądku to spoko ale na jakieś wrzody, refluks i inne bajery to lepiej nieNie No, na zatrucia pokarmowe niby tez
wracałam autem, zatrzymywaliśmy się co minutęPiękny paw musiał być
No właśnie dużym minusem mieszkania w tak małym mieście jak ja jest brak klinik i odpowiednich lekarzy plus, jak mam coś załatwić w urzędach itp. to wszystko w kilka godzin bo wszędzie bliskoJa też... Co tego jak i tak muszę zapierdzielać i tak na monitoringi i jezdzic w kółko
Ja szampanem jak zaczęłam zwracać, tak zajęło mi to 4 do 5 hJa piwem
ja właśnie też otwieram zaraz. Mam wewnętrzna zasadę by nie zaczynać wcześniej niż o 10 by nie mieć czasu na dużo kieliszkówO, widzę, że dobrze trafiłam, wlasnie zamknęłam lapka i nalalam sobie winka