Nasturtium
Fanka BB :)
Niekoniecznie. Moja Mama była teraz w podróży służbowej, trafiła na super miejsce i bardzo dobre ceny. Na majówkę mają takie same.A ceny za weekend jak za złoto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niekoniecznie. Moja Mama była teraz w podróży służbowej, trafiła na super miejsce i bardzo dobre ceny. Na majówkę mają takie same.A ceny za weekend jak za złoto
Może sałata była czymś mocno zanieczyszczona… To częsta przyczyna zatruć.Oooo to szalejesz
Ja miałam ochotę dzisiaj na piwo z sokiem, ale żołądek mnie coś boli i trochę mnie goni do wc
Kurcze a w sumie nie miało mi co zaszkodzić jadłam na obiad tylko gotowanego kurczaka i surówkę z sałaty i jajka
Mnie tam na problemy żołądkowe zawsze pomaga coś niezdrowego . I zwykle tylko na takie jedzenie przy bólu brzucha mam ochotę.ostatnio miałam prawie dwa tygodnie zgagę, nic nie pomagało. Przeszło więc drineczek wjechał #mądraJa
No nie wiem , możliwe....to taka zwykła z supermarketu byłaMoże sałata była czymś mocno zanieczyszczona… To częsta przyczyna zatruć.
coś w tym jest bo jak mi dokucza żołądek to nie wejdą mi żadne surowe warzywa, tofu czy inne "zdrowe rzeczy". Ale np pizza margeritka jak najbardziejMnie tam na problemy żołądkowe zawsze pomaga coś niezdrowego . I zwykle tylko na takie jedzenie przy bólu brzucha mam ochotę.
Na problemy żołądkowe zawsze coca cola u mnieMnie tam na problemy żołądkowe zawsze pomaga coś niezdrowego . I zwykle tylko na takie jedzenie przy bólu brzucha mam ochotę.
obowiązkowo!Na problemy żołądkowe zawsze coca cola u mnie
Mój mąż tak robi, mówi , że jak mu się porządnie odbije po coca coli to jest git.Na problemy żołądkowe zawsze coca cola u mnie
Podobno kieliszek wódki z pieprzem pomaga na zatrucia. Ja się nigdy nie odważyłamobowiązkowo!
Przy helikobacter żywiłam się suchymi bułkami, chrupkami kukurydzianymi i coca colą
Skojarzyło mi się z shotem chupa chups ❤Podobno kieliszek wódki z pieprzem pomaga na zatrucia. Ja się nigdy nie odważyłam