anyżowa
Fanka BB :)
No to Oki, zrobimy 3 dni jutro mi się skończy okres, to jeszcze zdążymy zatrzonować , a w środę badanie jest, więc powinno być git.myślę, że najlepiej 3-4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to Oki, zrobimy 3 dni jutro mi się skończy okres, to jeszcze zdążymy zatrzonować , a w środę badanie jest, więc powinno być git.myślę, że najlepiej 3-4
no i zero alkoNo to Oki, zrobimy 3 dni jutro mi się skończy okres, to jeszcze zdążymy zatrzonować , a w środę badanie jest, więc powinno być git.
Przez te 3 dni tak? Czyli jutro jakby chciał wypić piwo na urodzinach to będzie ok, czy raczej nie bardzo?no i zero alko
co za hóiki!oj nie, ja wcale nie chcę tego stanowiska jak to ma wyglądać. Nie wiem, o której dziś skończę pracę. A jeden przełożony od 2 tygodni na urlopie i go częściowo zastępuje - jeszcze dwa tygodnie, drugi dziś się zawinął o 13, a trzeci jak go zapytałam przed 16, czy może coś wysłać klientowi, to mi napisał, żebym już sama wysłała, bo się zawija właśnie a ja jak skończę przed 22 to będę szczęśliwa
teoretycznie mówią o 7 dni bez alko przed badaniem (o ile dobrze pamiętam) ale wiadomo jak jest przecież w czasie starań też człowiek czasem się napijePrzez te 3 dni tak? Czyli jutro jakby chciał wypić piwo na urodzinach to będzie ok, czy raczej nie bardzo?
Eee to nie ma się co martwić mój mąż, to raczej słaby zawodnik jeśli chodzi o alkoholteoretycznie mówią o 7 dni bez alko przed badaniem (o ile dobrze pamiętam) ale wiadomo jak jest przecież w czasie starań też człowiek czasem się napije
Jeśli wypije jedno czy dwa piwa, trzy dni przed to chyba nie powinno mocno zaburzyć wyników,. Chyba, że wypije sporo to może mieć już wpływ.
No ale jak wszystkie wiemy na nasienie wpływ ma wszystko
My mieliśmy 3 i lekarz mówił, że niby idealnie.Dziewczyny abstynencja seksualna przed badaniem nasienia ginekolog mi napisała na kartce , że od 2 do 5 dni.
A ile jest wg Was najbardziej optymalnie?
Powinnaś im dla zasady wypierdzielić l4!oj nie, ja wcale nie chcę tego stanowiska jak to ma wyglądać. Nie wiem, o której dziś skończę pracę. A jeden przełożony od 2 tygodni na urlopie i go częściowo zastępuje - jeszcze dwa tygodnie, drugi dziś się zawinął o 13, a trzeci jak go zapytałam przed 16, czy może coś wysłać klientowi, to mi napisał, żebym już sama wysłała, bo się zawija właśnie a ja jak skończę przed 22 to będę szczęśliwa
No to fajnie, ja tak też myślałam, żeby celować w środek tego zakresuMy mieliśmy 3 i lekarz mówił, że niby idealnie.